Den spanske Seat SUV vil nævne

Den spanske Seat SUV vil nævne

Seat vender tilbage til sin tradition for de seneste år, og Han kaldte sin SUV-model ved navn en af ​​de mere end 8.100 kommuner der i Spanien. Denne gang vil det ikke bruge et latinsk navn (Seat Exeo), opfundet (Seat Mii) eller en spansk monument (Seat Alhambra).

I de seneste uger har det været rygter en masse om, hvad Seat vil bruge navnet til sin nye model. En af de mest kraft har taget, er at Sæde Arán, med henvisning til dalen af ​​Pyrenæerne. Rygterne blev fyret, fordi navnet blev registreret af mærket siden 1985.

fra Tyskland Det er begyndt at sige, at der er valgt til den nye SUV navn var Seat Tecta. Dette navn vil blive valgt til ikke svarer til nogen af ​​navnene på mere end 8.100 spanske kommuner.

Da Seat har opsøgt et navn, der, selv om de ikke er kendt uden for Spanien, har god lyd på alle sprog, hvad enten kort og let at huske. Et godt eksempel er den Seat Leon uden accent på etiketten og tilhørende merchandising køretøj på grund af eksterne markeder, som de fleste enheder, der er fremstillet på Martorell fabrikken er adresseret.

Sæde begyndte at kalde deres modeller med navnet på en Spanske by i 1982 Sæde med Ronda. Afledt af Fiat / Seat Ritmo når dens redesign blev foretaget efter brud på relationer mellem sæde og Fiat blev det besluttet at omdøbe den. Efter Seat Ronda i 1980'erne kom Seat Malaga (1984) og Seat Marbella (1986). Efterfølgende andre større eller mindre byer er blevet brugt af Seat Toledo, Ibiza, Leon, Altea, Cordoba, Inca, Arosa ...

Desuden er mærket med base i Martorell anbefalet De er kendt som navne på steder såsom Barcelona Seat, Seat Valencia, Avila Seat, Seat Menorca, Seat Cádiz eller Seat Teide. Men også andre, der har noget at gøre med pålydende værdi på plads som Seat Zara, Sæde Jara eller Seat Duna.

Svaret på hvordan vil blive kaldt Seat den nye SUV er endelig afsløret i de sidste dage af februar, når mærket annoncerede den endelige billede af bilen. Og da du forventer så meget at du har i starten af ​​denne information vil blive vist.

Du kan også være interesseret

Sæde 20V20, familien SUV

Den ti taster Seat 20V20, video

Seat Leon Cross Sport, SUV coupe Seat