Polaris Slingshot, sjov på tre hjul

Polaris SlingshotPolaris SlingshotPolaris SlingshotPolaris Slingshot

den Polaris Slingshot er en motorcykler, to foran og en enkelt bageste, som falder ind under kategorien af motorcykel (At tvinge til at bære hjelm), men at gøre tingene værre, Det har rat. Denne særlige ikke ved dens hybridisering mekanisk formet tosædede motorcykel Den drives af en oprindelse General Motors Engine, af 2,4 liter Ecotec, 176 hk og 22,9 mkg.

For mere sjov, er den kraft og drejningsmoment overføres til enkelt baghjul, gennem en femtrins manuel gearkasse. Bageste drive denne karakter, i vejen, plus hans lav vægt (771 kg), Han vil glæde chaufføren.

Polaris Slingshot

den karrosseri Polaris Slingshot er lavet i polymer, at sikre, at reduceret vægt i 3,79 meter måling lang, og med en ROPS som en sikkerhedsforanstaltning. æstetisk, Det minder os KTM X-Bow, men bortset dens karakteristiske bagaksel. Dette sender et dæk fælg 20 inches, mens fronten er 18 inches.

I afsnittet udstyr og sikkerhed, lysteknologi tilbydes LED, 4,3 tommer, tilslutninger Bluetooth og USB, seks højttalere, sikkerhedsseler tre point, ABS, servostyring og skærmvisning bagfra som et spejl.

Har din pris? 19.999 dollars i det amerikanske marked for Polaris Slingshot 'grundlæggende', en 14.800 euro forandring, mens SL-version Det udbydes for $ 19.999 (ca. 17.800 euro). Polaris sikrer, øge produktionen, reducere deres pris over tid.