Den nye Peugeot 208 Roland Garros, nu til salg

Den nye Peugeot 208 Roland Garros, nu til salg

Man må gå tilbage til 205 at huske første gang brugt navnet Peugeot Roland Garros i sin model sortiment. Denne gang hovedperson er den 208, og som sædvanlig, ser det ud, som vil blive godt modtaget af kunderne.

den Ny Peugeot 208 Roland Garros Det udmærker sig ved en specifik dekoration Det er herunder bl.a. farve spejle malet ler, har også gitter design Equalizer svarende til den anvendt i GT 208 og ved siderne, og bag den luce anagram Roland Garros.

Til denne version er der to farver De tilbydes i udvendig, Perlehvide og Perla Nera. Indvendigt Peugeot 208 Roland Garros Du kan prale af en udstyr omfattende, at Det omfatter blandt andre Funktion De mener Spejl kompatibel med Android og Apple bil auto-Play. Det har også en specifik opsigelse; på denne måde sikkerhedsseler, er bælgene af skifteren og syning af sæderne dekoreret med farvet ler, mens grebet af skifteren er specielt designet. 208 Rolan Garros udelukkende tilbydes i fem-dørs krop og 1,2 benzinmotor 110 hk, også med 1,6 HDi 100 hk. Prisen på 16.760 €.