Mini Cabriolet 2016: den nye generation cabriolet er allerede en realitet

2016 Mini Cabrio, konvertible forførelse tilstand2016 Mini Cabrio, konvertible forførelse tilstand2016 Mini Cabrio, konvertible forførelse tilstand2016 Mini Cabrio, konvertible forførelse tilstand

Gradvist vil færdiggøre den nye generation Mini. Nu, der bliver hovedpersonen er den version mini Cabrio, variant forventes cabriolet Denne legendariske bil.

den Mini Cabrio 2016 Den bygger på kroppen 3-dørs Mini (Husk, at dette nuværende generation i en hidtil uset måde tilbyder også fem-dørs krop). Et af kendetegnene ved denne konvertible version er dens tag af tekstiler automatisk og elektrisk drev, hvilken fremgangsmåde åbning og lukning Det er afsluttet i omkring 18 sekunder, ifølge sikrer britisk mærke BMW-koncernen. Opgaverne for foldning og udfoldning af hætten kan foretages med bilen i bevægelse, så længe der ikke overstiger 30 km / t af hastighed.

For at øge komforten og forsøge at reducere turbulens frembringelse af vind når den kører tilstand cabriolet, den Mini Cabrio 2016 Det omfatter en deflektor der er placeret lige bag forsæderne, en teknisk og aerodynamisk element involverer manglende adgang til bagsæderne. Som sædvanlig på biler med konvertible krop, for at give mere sikkerhed for passagerne i tilfælde af væltning ingen mangel på anti-roll buer placeret i den bageste.

den Inde i Mini Cabriolet 2016 Det er konfigureret til fire pladser. mini siger den nye Cabrio Den præsenterer en voksende indre rum lidt fra den tidligere version. Om eksterne dimensioner for Mini Cabrio 2016 det annoncerer en længde af 3,82 m, en bredde af 1,73 m og en højde på 1,42 m. Til volumen til rådighed for læsning, bebuder en kuffert kapacitet, der kan variere mellem 160 og 215 liter. Efter at transportere genstande af en vis størrelse, især dem med vis længde, er Mini Cabrio 2016 praktisk løsning også tilbydes Easy-Load, til separering den forreste del af forruden rammen.

Mini Cabrio 2016Mekanisk, den Mini Cabrio 2016 oprindeligt tilbyde tre motorer. I benzin versioner være tilgængelige Cabriolet Mini Cooper med tre-cylindret motor 1.5 136 hk og Cabriolet Mini Cooper S motorede 2,0 fire-cylinder og 192 hk. For dem, der foretrækker diesel, kan du vælge den Cabriolet Mini Cooper D med tre cylindret motor 1.5 af 116 hk.

Som god bil cabriolet, den Mini Cabrio 2016 Det har en række yderligere forstærkning for at sikre større stivhed til kroppen struktur. Tilføjelsen af ​​disse elementer resultere i en ekstra mængde af vægt, så den tomme vægt er godkendt annonceret 1.280 kg, 100 kg mere end 3-dørs Mini.

Mini Cabrio 2016: chassis, tilpasning og udstyr

En anden teknik, der arver fordelene Mini Cabrio 2016 er den dynamiske fremdrivningsorgan frigives Mini 3-dørs, der tilbyder tre driftstilstande: Sport, Mid og grøn. Afhængig af en eller anden, parametrene for retningen på ændringen af ​​gas respons og fasthed eller mindre faste ophængssystem med variabel dæmpning er varierede.

Tilpasning design både ude og inde er en anden attraktion, der præsenterer Mini Cabrio 2016. Nyt i denne generation vi finde en ny farve til rådighed for udenlandsk denomineret Caribbean Aqua (Simulerer det turkisblå Caribiske Hav).

den 2016 Mini Cabrio udstyr Du kan have flere elementer, blandt hvilke parkeringen støtteordningen, advarslen enhed sammenstød med en anden bil at køre fremad, fodgænger detection system, trafik signal læsning og enhed Head-up display projektion af information om en plastfolie og centreret i visningsområdet af forruden af ​​føreren.