Toyota Auris Hybrid: ande I varmt … og kald med lite forbruk

Vår Toyota Auris Hybrid bruker litt selv kaldtHybridisering er alltid en god alliert, som i Audi A6, men vekten er mindre lys enn vår Toyota Auris Hybrid i byen, og enda mindre kaldt.Nei, det er ikke vår Toyota Auris, men en Porsche Turbo et år siden: små opplag kalde er ikke bra for forbruk, til tross for sin effektivitet.Vår Toyota Auris Hybrid bruker lite selv kaldt. Hvis disse 8 l / 100km du tror mye er at vi vanligvis ikke fikse på hvordan forbruket i de første minuttene sveve i nesten alle motorer.

Denne morgenen jeg har sett klart. I løpet av denne måneden å leve med Toyota Auris Hybrid må organisere en "kjepp" å se hvilke av driverne bruke mindre på en typisk reise fra hjem til jobb. Ingen tror at jeg sier det fordi jeg ønsker å ta en medalje, nettopp fordi jeg vil være det verste av alt langt. Interessant at prøven er stor nok til å tjene som en referanse for faktisk forbruk av en Toyota Auris Hybrid for mange brukere (ja, jeg er også i stand til å skyte på 3,0 l / 100km, hvis ting er enkle, som dokumentert av bildet ovenfor, reddet fra min mobiltelefon). I mitt tilfelle, til en hjemme jobbe, jeg bor så nært at, som jeg sa, ødelegge min gjennomsnittlig forbruk med en registrering av dårlig forbruk.

Bor ved siden av en inngang til de underjordiske tunneler av M-30 (en rask bypass Madrid) betyr at du som bilen starter, Jeg går eller bare 200 meter før du legger bilen på 70 km / t. En rente som ville være ideelt for Toyota Auris Hybrid med en myk utetemperatur, eller varm motor fordi det ville løse hybrid med den elektriske motor for mange hundre meter, alternerende med varme. I stedet denne morgenen, med vintertemperaturer og en varetektsfange hel dag, er varme motoren satt til å kjøre fra første øyeblikk.

Frost starte for vår Toyota Auris Hybrid

Selv manøver-parkere har gjort helt elektrisk, som vanligvis skjer. Sannsynligvis en nødvendighet pålagt av luftkondisjonering å 23 grader, som søker å gi varme til kupeen: At ja, vi umiddelbart behagelig temperatur. Og vi vet, komfort har ofte en kostnad, og økt energiforbruk. Normalt oppvarmingen kommer fra spillvarme og som ikke sparte på noe kald motor, må du opprette den, men i Auris Hybrid utgifter lite.

Jeg har i tankene andre ganger jeg har kjørt alle typer hybrider disse raske perifere linjer, Toyota Prius eller Auris også Hybrid, som forbruket med disse små endringer av tempo og små oppturer og nedturer, er latterlig lav. Men denne morgenen jeg har lagt merke til hva det betyr lever i slum, fordi ordlyden rekkevidde, ved siden av jernbane AVE Madrid, dette populært uttrykk "i midten" du høre i enhver by, er det virkelig "opp og opp".

Vis et relativt høyt forbruk, tross alt, for meg er det det minste onde. I min tidligere ansatte bil, en turbodiesel, det var enda verre, det var tunneler som begrensning til 70 km / t (som ville ha mye å snakke om, men ikke relevant) umiddelbart etter start sette bilen til 90 km / t. Ikke for ingenting, men å ikke hindre annen trafikk i morgen, som også har en tendens til å gå i en hast. Og så, kald, tykk olje med, forskyver også fremdeles varer den faste olje girkassen i løpet av mindre enn 10 minutter kuttes motoren å la barna på skolen. Nål motortemperatur hadde knapt flyttet, men jeg hadde gitt ham en god koke stempler. Som du kan forestille deg, Denne måten å bruke bilen i morgen (og tror ikke det er den eneste som gjør) er en forpliktelse til pålitelighet, bruke et slikt krevende konkluderte i et par tusen kilometer klatret en kran. Forbruket hadde var alltid meget høy, svever omkring 12 l / 100 km på det innledende stadium, men verre var til EGR ventilen hindret. Diesel ting i dette som jeg gjorde i dag og manuell kalles "hard behandling", men det er ganske vanlig i byene.

Forrige avsnitt kommer bare til å forklare det, men mye bensinmotoren Toyota Auris er startet, Det gjør oppvarming "bok", Programmert, overvåket av datamaskinen, på en nesten konstant hastighet. I tillegg noen bensin bil, er forbrenningstemperaturen høyere enn en diesel, og du ikke har forutse at eksosrensesystemer lider som hva som skjedde med min Diesel. Det er derfor denne morgenen jeg ser bare vondt forbruk, som gikk opp og opp hver stoplight. "Dolido" sammenlignet med de utgifter som alltid hadde sett i løpet av helgen, med verdier byen som aldri kom på 6 l / 100km. Det er sant at denne morgenen Jeg er ikke kommet for å overvinne den psykologiske barrieren på 10 l / 100km, men har gått tett. Til slutt endte jeg opp med 8,3 l / 100km. Den gjennomsnittlige var min vanlige 19 km / t og mer enn en fjerdedel av en times bruk.

Forbruket av samme rute i kaldt kompakt Diesel

Hvis du tror mye er at kanskje du ikke har sluttet å tenke på hvor mye de bruker biler "normal" i løpet av de første minuttene av motoren, disse "korte avstander" De wracking effektivitet. Rotet gjennom min mobil Jeg har funnet at nesten under det kompakte diesel 10 l / 100 km og en middels stor salong hybrid med en formidabel 14,6 l / 100 km ved tilsvarende temperatur i to år. Jeg har det ende når, puntita gass til Porsche Turbo, gikk fra 25 l / 100km strekningen fra skolen skriftlig, bare 1,5 km. Og det, i saus, overrasket over sin effektivitet. Å, som han ville ha en hybrid, med motoren stoppet på trafikklys en dag som denne.