Mitsubishi ASX, vil den kompakte SUV modtage en restyling

Mitsubishi ASX Renoveret 2016Mitsubishi ASX Renoveret 2016Mitsubishi ASX Renoveret 2016Mitsubishi ASX Renoveret 2016

den Mitsubishi ASX opdaterer sit udseende og modtager flere nye udgave til 2016. Således Japanske SUV, som netop er blevet præsenteret på LA Auto Show under navnet Mitsubishi Outlander Sport (Hvilket er den betegnelse, som det markedsføres i USA), tilpasser formsprog af resten af ​​området Mitsubishi, specifikt tager nogle funktioner i Mitsubishi Outlander, hans ældre bror 7 sæder, hvilket gør disse to biler har større æstetisk sammenhæng mellem dem, især i design af sin forreste, hvilken Mitsubishi kaldet 'Dynamisk Shield'.

Mitsubishi ASX er en vigtig bil for Mitsubishi globalt, den er ansvarlig for de fleste af sit salg. For at fortsætte denne succes, den 2016 udgave indeholder en række forbedringer, som påvirker ikke kun æstetisk, men også udstyret.

den Mitsubishi ASX modtage en redesignet rat, en ny skærm Lyd Skærm 6,1 tommer, indtræk til kvalitet sæder, nye sammenklappelige sidespejle, blinkende LED-teknologi og nye legering hjul 18 inches. Det hele kommer op til en standard-udstyr, ifølge rapporter, er den mest komplette.

den Mitsubishi ASX Det er medtaget i værdierne af Mitsubishi at tilbyde en SUV konkurrencedygtig pris, inden for et segment og mere på mode.

Du kan også være interesseret

Fiat og Mitsubishi skabe fællesskab en "pick-up '

2015 Mitsubishi Montero, design og udstyr om dagen

Mitsubishi i-Miev 2015 elektricitet opdateret