Ateca Sæde: pris, 18.000 euro Hvor længe?

Ateca Sæde: pris, 18.000 euro Hvor længe?

Ateca Seat ramme markedet, absolut denne sommer: Navnlig vil blive juli som vil annoncere sin velkomst på vejen. Tre måneder tidligere, i april, som vi kan føre og give detaljer og tekniske specifikationer Spansk først SUV mærke at vi allerede kunne kravle, omend uden at starte i løbet af hans sidste præsentation på verdensplan i Barcelona. Tja, når der stadig er fem måneder til sin kommercielle udgivelse, og Vi kan også komme på en startpris på markedet: markedsføring vil starte fra 18.000 euro, fremme og pive Planen omfattede. Så vi har været i stand til at fremme og ansvarlig for mærket.

de samme kilder hørt Vi forudser derfor en meget konkurrencedygtig pris for Ateca Seat. Konkret går dybere, satsen er planlagt til at starte fra 20.000 euro i Adgang til SUV-version at tilføje de sædvanlige markedsudvikling, nedgøre den endelige salgspris på omkring 2.000 euro. Kendt faktum, at første, spørgsmålet er nu ...hvordan det vil blive placeret mod stærk konkurrence venter i som i dag er allerede segmentet med mere salg i Europa? Lad os lave en hurtig gennemgang.

Seat priser Ateca mod rivaler

med 4.36 meter lang, sikkert slog hans store rival til at være den almægtige Nissan Qashqai. Japansk SUV, uomtvistelige kategori leder, i dag officielt en del i sin benzin version 1.2 DIG-T adgang 115 hk 4x2 Visia af lidt over 21.000 euro, rabat mærke inkluderet. Til dette, ville klart trække Pive Plan og finansieringstilbud, som vi kunne finde på markedet for omkring 19.000 euro. Husk, at Få adgang til Seat Ateca ledsages, for første gang i en SUV i sin klasse, med benzin motor kun 3 cylindre: Specifikt en 1,0 TSI 112 hk der forudsiger meget lavt forbrug: fra 5,3 l / 100 km. Finishen, som sædvanlig, vil være Der henvises og vil ankomme i forhjulstræk.

Seat Ateca, du ser, vil have en startpris kampagner sikkert meget konkurrencedygtig, et faktum, der er forstærket, hvis vi bliver ved med at gå over deres vigtigste rivaler ... nogle endda lavere end Nissan Qashqai priser. Det gælder også helt nye Kia Sportage. Bare ramt markedet og, 1.6 GDI benzinmotor (Ja atmosfærisk) 132 hk, 4x2 og Basic, af 19.900 euro, tilføjer, at pive og andre rabatter, annoncerer Også starter omkring 18.000 euro. Også ligner den nye Hyundai Tucson tilfælde, med samme motor 1.6 GDI færdig Essence, du har set annonceret på tv i disse dage selv fra 18.900 euro: Der omfatter alle de nævnte udviklinger samt vedligeholdelse og finansieringsplan.

Interiør Ateca SeatKadjar Renault, i mellemtiden, er annonceret motoren 1.2 TCE 130 hk (Samme blok af Nissan Qashqai) og afsluttet en livsenergi Prisen på 19.850 euro, med forfremmelse inkluderet. Pris derfor, at andre planer kunne også placeres i nærheden af ​​18.000 euro. Dyrere, som altid vil være den nye Volkswagen Tiguan generationsskifte, der får premiere næste maj. Men for nu, har det ikke annonceret pris på deres versioner af adgang, der vil komme senere (1,4 TSI benzin og 1,6 TDI 115 hk diesel), den startpris på omkring 29.500 euro 2,0 TDI 150 hk . Under alle omstændigheder, vi citerer kilder hørt også en prisforskel vil være i omkring 3.000 euro.

Forventningen genereret indtil i dag den nye Seat Ateca ikke vil gå tabt, så når den tid kommer lanceringen, da deres priser vil være meget konkurrencedygtige med konkurrencen. Den spanske SUV vil også have en meget god positionering i form af plads, livability og kuffert, en meget god opfattede kvalitet som vi har været i stand til at røre og føle under sin officielle præsentation og omfattende sortiment. Denne version 1,0 TSI vil ledsage en anden benzin Top 1.4 TSI 150 hk med cylinder deaktivering, mens der vil være en Diesel 1,6 TDI 115 hk, plus en 2.0 TDI udfoldet i 150 og 190 hk. Selvfølgelig vil der være versioner 4x2 og 4x4 og også færdig Henvisning, Style, Connect, FR og Xcellence niveauer.

Du kan også være interesseret i:

Seat Ateca, hvad tror du borgmesteren i Ateca?

Ateca Sæde: så se din designer

Vil der Ateca Seat Cupra?