Den første bil Faraday Future, den 91 FF, en elektrisk SUV brutal!

Faraday Future FF 91Faraday Future FF 91Faraday Future FF 91Faraday Future FF 91

Efter fremlæggelsen af ​​et superdeportivo 1000 CV ligne ensædede (Faraday Future FFZero1) under CES-teknologi messen i Las Vegas 2016 producenten når 2017-udgaven af ​​CES med et begreb som et eksempel på ja vil være dets første produktionsmodel serie, Faraday Future FF 91.

Denne bil ser Luksus SUV og former, der minder om Tesla Model X Det er blevet udviklet med støtte fra den kinesiske gigant Leeco og vil være klar i 2018 med en fantastisk funktioner, der overgår dem af Tesla modeller er på markedet i dag (ifølge officielle data frigivet).

Med et futuristisk udseende og måder at forfølge flere funktioner, og hvordan praktisk æstetik, vi finder en Faraday Future FF 91 hvor den har en noget større længde end Tesla Model X. I sin forreste LED-teknologi findes i dens fine forlygter og aerodynamiske former, der strækker sig i hele kroppen og med hvilket opnås en koefficient 0,25 (Den Tesla Model S Det er 0,24). Mod at opnå den bedste aerodynamik muligt, er et bakkamera skjult i den bageste spoiler og en 22-tommer hjul automatisk justere formen af ​​deres radioer for mindre luftmodstand. Dens udvendige spejle er præsenteret i form af fine kameraer, men bliver nødt til at vente ud den endelige version for at se konventionel type, der bliver nødt til at bære, indtil landene ender med at standardisere dem til brug lovligt. den panorama soltag, i mellemtiden, de spredt over hele loftet og kan mørkere et tryk på en knap.

Faraday Future FF 91

Selvom det ikke er vist inde i Faraday Future FF 91, Det taler om en kæmpe touch-skærm i midterkonsollen og et fuldt digital instrumentering, noget vi kan gætte på nogle af de officielle billeder, der er beskrevet, og at du kan se i galleriet. Hertil kommer, en rapport bagsæder de kunne læne sig tilbage i 60-, alt efter hvad er betydeligt mere generøse end luksus modeller af mærker som Mercedes-Benz.

Baseret på denne bil er en Variabel platform arkitektur (VPA) med batteriet placeret på gulvet, fire elmotorer (En for hvert hjul) aktiv affjedring og styretøj virker på baghjulene for mere komfortabel kørsel af bilen.

Funktioner autopilot eller halvstyrende kørsel svarer til dem af Tesla, ved anvendelse sensorer typen kamera, radar, ultralyd og LIDAR scanner. En underlig aspekt FF 91 har et element, der fremgår af kølerhjelmen af ​​bilen og advarer fodgængere og andre trafikanter om, at køretøjet kører uden chauffør handling.

Det elektriske fremdriftssystem giver i alt 1050 CV (783 kW) og har et maksimalt drejningsmoment 183.63 mkg. Dette gør det Faraday Future FF 91 Det kan accelerere fra 0 til 100 km / t på 2,39 sekunder, meget hurtigere end Tesla Model X eller andre mærker som Ferrari superbiler.

Den store batteripakke denne bil har en kapacitet på 130 kWh, giver dem mulighed for at standardisere 700 km autonomi, et tal naturligvis overlegen i forhold til konkurrenten Tesla, som i den bedste tilgængelige batterikapacitet på 100 kWh. Denne sæt batterier bruges celler cylindrisk lithium ion LG Chem underskrift og fra Faraday Future hævder, at deres FF 91 kan være fuldt opladet i fire timer og et halvt, hvis vi kun bruger en 240v stikkontakt. Denne teknologi er klar til at tage ansvaret stort set overalt i verden, med en kapacitet på hurtige ladestationer op til 200 kW, som ikke finder, for øjeblikket, på næsten ethvert punkt på kloden. Eftersom mere end 120 kW med maksimale modeller lasteevne Tesla.

Muligheden for tilslutte din smartphone køretøjets bruger (for funktioner som at åbne bilen, anerkendelse Preset ...), ansigtsgenkendelse teknologi, som også kunne være til rådighed, når den når markedet i 2018 tilføjer.

den Faraday Future FF 91 og du kan reserveres ved et indskud på $ 5.000 (lige over 4.700 euro) og 300 første enheder vil blive leveret specialudgave 'Alliance Edition', Med en del af omsætningen til miljøprojekter og miljøvenlighed.

Selv om der har været nogen officielle bekræftelser pris, Der er dem, der siger det vil koste mellem 150.000 og $ 200.000 (mellem 143.000 og 191.000 euro, ca.).

Du kan også være interesseret

Faraday Future, den største bank i verden

Træk kapløb mellem Faraday, Tesla, Ferrari og Bentley (video)

De bedste elbiler i 2016