Volkswagen Touareg tredje generation salget i 2017

Volkswagen Touareg 2017Volkswagen Touareg 2017Volkswagen Touareg 2017Volkswagen Touareg 2017

2017 Volkswagen Touareg lander næste år på markedet og vil blive konsolideret som flagskibet boque efter hullet vil være i området efter afslutningen af ​​produktionen af ​​luksus Volkswagen Phaeton.

dette tredje generation Stor SUV Volkswagen vises offentligt for første gang i løbet af Auto Shanghai 2017 (April), efter den første optræden som et koncept, som vi så i Beijing 2016 Hall, under navnet Volkswagen Concept T-Prime GTE.

Skabt på den langsgående modulære platform 'MLB Evo(Det samme som Audi Q7), det nye Volkswagen Touareg vil drage fordel af en nedsættelse af sin vægt (der er tale at mærke på skalaen mindre end 2 tons) og muligheden for at tilbyde versioner med opgraderede dieselmotorer V6 og V8-motorer, samt hybrid fremdriftssystem forbundet med mekanisk benzin og diesel (både en konventionel hybrid som en anden plug-in type eller 'plug-in').

Del grundlag Audi Q7 også tillade Volkswagen Touareg gearing teknologier såsom rattet styre og turbo magt, blandt andre.

Det er fortsat at afgøre, om det i sidste ende vil tilbyde tredje række (7 beboere), men på grund af sin størrelse (bredere og længere) med hensyn til anden generation, du måske tror så tilgængelig. For at imødegå tabet af Volkswagen Phaeton, der er tale om en mulig top version med en luksuriøs finish og hvor der kun er plads til fire passagerer.

den Volkswagen Touareg 2017, som vil blive samlet på fabrikken, at mærket har i Bratislava (Slovakiet), vil præsentere en revideret æstetik, der vil have nok at gøre med begrebet præsenteret i Beijing viser faross med LED-lys, mere dynamisk både på forsiden, på sidelinierne og i den bageste og et interiør, hvor to skærme 12 og 15 inches gøre opgaver instrumentering kasse og systemet information og underholdning, henholdsvis eliminerer de fleste af knapperne eksisterende hidtil. Desuden finder vi styre deres funktioner ved fagter og stemme, samt systemet kørsel semiautonome og automatisk parkering. Ingen mangel teknologier kørsel bistand, der gør brug af radar, kameraer og sensorer, blandt andre teknologier udstyre dette SUV luksus.

dette Volkswagen Touareg 2017 Du vil have så store rivaler på samme Audi Q7, BMW X5, Ford Edge og Volvo XC90.

Du kan også være interesseret

Volkswagen teststrøm Touare

Volkswagen Golf 2017, første data og fotos