Officielle: det er den nye Seat Ibiza 2017

Dette er den femte generation af Seat IbizaDette er den femte generation af Seat IbizaDette er den femte generation af Seat IbizaDette er den femte generation af Seat Ibiza

Den mest populære model af det spanske mærke Seat Ibiza, ankommer i sin femte generation kun 5-dørs organ og er fuldstændig fornyet bevare den funktionelle og sporty ånd, der altid har vist. Bringer en frisk design Det afspejler karakteren af ​​den nyeste Seat, samtidig med at den karakteristiske DNA af brand, med elegante og sporty funktioner.

den nye Seat Ibiza 2017 er en helt ny model, født med det formål at markere et før og efter i sikkerhed, design, ydelse og komfort. debuterer Nu er den nye A0 MQB modulær platform af VW-koncernen, unincremento lover torsionsstivhed med 30 procent. oprindelig lanceret i 1984, er det blevet Ibiza Sæde ikon, som det har været i bilen mere tid er forblevet i historien om brand og er den mest succesfulde model med mere end 5,4 millioner af solgte enheder. Seat Ibiza, sammen med den nye Leon og den nye Ateca, er en af ​​grundpillerne i brand i dag.

Ny Seat Ibiza: mere design, mere funktionalitet

den nye Seat Ibiza er vokset i og uden for: Det er meget bredere (Op til 87 mm), kortere og 1 mm 2 mm lavere end den tidligere model. Sporvidde vokser 60 mm i forakslen og på bagsiden 48, mens den akselafstand øger 95 mm at stå ved 2.564 millimeter. Som et resultat, forbedret beboelighed betydeligt, således at den nye Seat Ibiza er en bil mindre på ydersiden og større indeni.

Seat IbizaPlads til knæene på bagsædet Det har øget 35 mm, som Seat, mens højden tilgængelige i forsæderne vokser 24 mm og 17 i den bageste. Inde bredde tjene 42 mm, lover at være den model med bedre livability segment. Stammen, Det har sænket sin lasteniveau, Den vokser i 63 liter, nå nu alt 355 liter.

Ny Seat Ibiza: effektive motorer

alle motorprogram Ny Seat Ibiza opfylder reglerne Euro6. Den første mulighed til rådighed Benzin Direct Injection er den 1,0 tre-cylindrede TSI i varianter 95 eller 115 hk, udstyret med turbolader og ladeluftkøler. Ved udgangen af ​​2017 vil nå den nye 1,5 TSI fire cylindre og 150 CV.

For sin del, vil den nye Seat Ibiza Diesel sortiment består af 1,6 TDI versioner 80, 95 og 115 CV. vil også blive tilbudt 1,0 TGI 90 hk drives af komprimeret naturgas (CNG). Motorerne over 95 hk power forbundet med gearkasser 6 speed (i 7-trins DSG option), Mens resten vil ansætte fem-trins kasse.

Ny Seat Ibiza: fire trim niveauer

den nye Seat Ibiza 2017 Det vil være til rådighed i fire trim niveauer, startende med Reference, Style, FR og XCellence. efterbehandling FR er fokuseret på en mere dynamisk og teknologisk udstyr en bageste diffusor og specifik forreste kofanger, sportsundervogn -Justerbar i to tilstande, Normal og Sport og en eksklusiv sort udvendig pakke, mens færdigbehandling XCellence tilbyder en mere praktisk funktionelt udstyr (I fremtiden også justerbare suspension).

Seat Ibiza 2017finish XCellence den nye FR og Ibiza vil have samme pris og det er hensigten at tilbyde de bedste muligheder for forskellige typer af bilisterFR for dem der søger en sportsvogn, og XCellence fokuserede på elegance og teknologi.

den LED indendørs belysning miljø, og for FR Xcellence, Den tilbydes i to farver, rød og hvid. Takket være LED, belysning kvaliteten er meget høj og betydelige energibesparelser udmønter sig opnås lavere forbrug. denFuld LED lyser Ibiza -faros, piloter, blinklys og tåge trasero- er nyskabelser i dette segment.

Ny Seat Ibiza: komplet udstyr

blandt de systemer kørsel bistand inkorporerer Ny Seat Ibiza 2017 er Front Assist, Traffic Jam Assist, ACC adaptive cruise control, indrejse system og nøglefri starten Kessy indtastning System, en ny generation af forreste parkeringssensorer for og bag, og et kamera bagfra høj kvalitet berøringsskærm 8 inches.

Det vil også være tilgængelig på den nye Seat Ibiza 2017 trådløse oplader til smartphones med GSM signalforstærker. I forbindelse det giver tre muligheder: Play Car Apple, Android Auto Mirror Link. Derudover Ny Seat Ibiza kan omfatte en Beatsaudio hold soundsystem, med digital signalprocessor (DSP), 7 førsteklasses højttalere og en 8-kanals forstærker 300 W strøm.

Du kan også være interesseret i:

Seat Ibiza, den spanske ikon

Sæde 850 til Seat Ibiza

Seat Leon: deres generationer, video