Land Rover Discovery 4 Graphite, mest særprægede og personale

Land Rover Discovery 4 GraphiteLand Rover Discovery 4 GraphiteLand Rover Discovery 4 GraphiteLand Rover Discovery 4 Graphite

den fjerde generation Land Rover Discovery præsenterer ændringer i sin kommercielle tilbud, i dette tilfælde, med tilgængeligheden af ny specialudgave Land Rover Discovery 4 Graphite.

Bestilling af Ny Land Rover Discovery 4 Graphite De kan være fremstillet af slutningen af ​​oktober til en startpris på 63,100 euro, selv om deres levering proprietære vil ikke ske, før januar af 2016.

design Land Rover Discovery 4 Graphite Det tager meget af de æstetiske elementer, der indgår i pakken 'Sort', som fremhæver grå finish i dørhåndtagene, logoer Discovery på hætten og bagklappen og

ventilationskanaler, gitre og kølergrill, som også omfatter en blank sort ramme og en lysere grå. deres legering De er også unik og har en diameter 19 inchesi 7-dobbelt talte strålende mørkegrå. Som for farver på karosseriet, Land Rover Discovery 4 Graphite Det giver op til ni forskellige nuancer, mens i det indre kan du vælge mellem tre typer af farvekombinationer.

Et niveau af udstyr, Land Rover Discovery 4 Graphite Du kan eventuelt få teknologien InControl Apps, som tilføjer mere moderne og tilslutningsmuligheder til systemoplysninger, navigation og underholdning. denne teknologi InControl Apps Det omfatter forskellige typer af programmer, der understøtter den smartphones, du kan få adgang til dem gennem den berøringsfølsomme skærm multimediesystem.

så god Land Rover, dette Graphite Discovery 4 Han er i stand til at opføre sig som en rigtig vildsvin og sender på ethvert terræn. Den effektive og intelligente firehjulstræk Terræn respons i kombination med andre systemer, såsom Hill Descent Control (Eller bakke afstamning kontrol), der indgår i standardudstyr, er den store base i dynamiske udtryk, der tillader Land Rover Discovery 4 Graphite slippe af sted med det meste af sikkerhed i alle situationer. Indstillinger sikkerhedssystemer og kørsel assistenter rummelig Disse omfatter systemer såsom teknologi Wade Sensing ™ (advarer føreren om dybden af ​​vand fording), System Assistance Bugsering, Dead Angle Kontrol, nærhed sensor Vehicle og Trafik Detector Reverse, blandt andre.

A eksklusive detaljer, der er tilføjet i denne specielle udgave Land Rover Discovery 4 Graphite du nødt til at tilføje nogle af styrkerne ved denne SUV, som er hans indvendige indretning med 7 sæder i standardbestemmelse stadion og en lasteevne, der kan nå 2558 literhvis sæder i det andet og tredje rækker er foldet.

Du kan også være interesseret

- Priserne på nye biler Land Rover

- Land Rover 2016: biler ankommer

- Video: Land Rover patenteret usynlig trailer

- Land Rover Discovery Sport Dynamic