Toyota FT-4X Koncept: en fantastisk futuristisk SUV

Concept Toyota FT-4X, reinkarnation myte-roadConcept Toyota FT-4X, reinkarnation myte-roadConcept Toyota FT-4X, reinkarnation myte-roadConcept Toyota FT-4X, reinkarnation myte-road

I 2006 begyndte Toyota at gøre Toyota FJ Cruiser, en SUV af retro inspiration som kan betragtes moderne reinkarnation af den legendariske Toyota Land Cruiser J40 60'erne i samme retning og tage nogle æstetiske detaljer i deres forgængere født Concept Toyota FT-4X.

den Concept Toyota FT-4X Den vil blive præsenteret på New York International Auto Show og de har allerede lækket nogle billeder af hans endelige udseende, hvor vi ser en hvid gitter som en hilsen til deres forfædre. Det er en tegnestue, et koncept til at studere offentlighedens reaktion, men ved ikke, hvornår ville materialisere som en produktion bil, hvis det kommer.

Nå serien, Concept Toyota FT-4X ville basere tnga modulær platform (Toyota Ny Global Architecture) hvorpå der er også gjort det sidste Toyota Prius, den Toyota C-HR og fremtidige modeller af mærket. Faktisk, foranstaltninger Concept Toyota FT-4X ikke de ville være langt fra Toyota C-HR, så det kan passe ind i den kompakte segment.

Som mekanik, Concept Toyota FT-4X Det kunne være drevet af en fire-cylindret motor koblet til en gearkasse trinløs, type CVT med AWD og overførsel kasse reduktiv. Ville have forskellige køreindstillinger til bedre at tilpasse sig jordbundsforhold (sne, sand, asfalt, øko ...), som er udvalgt af en placeret på venstre side af rattet knop ligner lede den spektakulære coupe Lexus LC og det nye flagskib Lexus LS.

inde i Concept Toyota FT-4X Det har lagt særlig vægt på de materialer, og fornemmelsen af ​​al kontrol med en robust og funktionelt design, og detaljer som et integreret kamera i bakspejlet føreren, eller bagklap med to former for åbning anderledes at bruge i marken og i byerne parkeringsplads er begrænset.

Du kan også være interesseret i:

Toyota FJ Cruiser, den mest ekstreme 4x4

Toyota FJ Cruiser præparater

Toyota Land Cruiser 180D, renere og effektiv