Den nye Toyotas Tokyo Motor Show: en SUV og en sports

To Toyota koncept til Tokyo: en SUV og en sportsTo Toyota koncept til Tokyo: en SUV og en sportsTo Toyota koncept til Tokyo: en SUV og en sportsTo Toyota koncept til Tokyo: en SUV og en sports

Et billede siger mere end tusind ord, og i dette tilfælde, at billederne netop frigivet Toyota dual konceptbil som vil vise i næste Tokyo Motor Show 2017, blot ledsaget af tekniske oplysninger. Men vi vil ikke kun glæde kigge på billederne, vil vi også fortælle dig, hvor lidt de siger, og at spekulere på, hvad "meget" vi kender.

GR Toyota HV Sport

På den ene side er det GR HV Sport, en sporty to-sæders hybrid mekanik, der kunne godt være foregribelse hvad der vil være årsskiftet en sports historie rækker Toyota Supra. De er godt kendt nyheden om, at Toyota og BMW De arbejder på et fælles projekt, der vil dukke op ny generation Z4 i intervallet den tyske producent (det er allerede afsløret her som et begreb) og parallelt Toyota Supra appellerer til ham i slutningen af ​​sidste århundrede at genfortolke nøgle XXI århundrede. I denne forstand, og især kommer fra Toyota, mekanik GR HV Sport Det kan ikke være mere end en hybrid drev gruppe. Bare vi ved, at batteriet har fokuseret for bedre vægtfordeling, afgørende i de tilsigtede dynamik i en sport, ikke kun i form, funktion også. Aggressiv silhuet GR HV Sport kendt for sin Targa-format... som i sin tid var også den supra, funktionen en roadster sportsvogn giver større strukturel stivhed. Interiøret efterlader ingen tvivl om sporten streng behandling GR HV Toyota Sports Concept. Cockpittet ser godt ud. Slående kombinationen af ​​nøgler til automatgear brug med traditionelle håndtag guidet H og 6-trins manuel omskiftning egen. den GR HV Sport kunne flytte komfortabel, økologiske og lydløst i elektrisk rundt i byen og lad os tage vores rolle "pilot" vej, lede og beslutte os i en sport af vort århundrede, der kombinerer elektrisk fremdrift med en konventionel termisk motor. i Tokyo vi vil vide mere.

Toyota Cruiser Tj

På den anden side, Toyota vil gøre så meget eller mere støj med Tj Cruiser, definere et koncept, der sammensmelter funktionaliteten i en varevogn med SUV billede at meget er at forme fremtiden for den bil. den Cruiser tj transmitterer funktionalitet og robusthed. Hans stålsat ydre billede silhuetter en omfattende og modulopbygget kabine. Sæder kan være fuldt tilbagelænet at rydde en bagagerummet, der understøtter mængder af alle størrelser, høj, lang og bred. Bodywork materialer anvendes med en speciel belægning, der kan modstå ridser og snavs. den Tj Cruiser bruge den fremtidige udvikling hybrid platform tnga (Prius og CH-R) Det ville gøre det muligt at tilbyde versioner forhjulstræk og 4x4.

Du kan også være interesseret i:

Begreberne Tokyo Motor Show 2016

Nissan Leaf Nismo, elektrisk "elektrificerende" til Tokyo

Honda revving til Tokyo 2017