Volkswagen T5 Multivan Outdoor Edition for eventyrlystne bilister

Volkswagen T5 Multivan Outdoor Edition for eventyrlystne bilister

den nye Volkswagen T5 Multivan Outdoor Edition har alle fordelene ved tysk varevogn, nye detaljer og udstyrsdele at øge komforten, alsidighed og funktionalitet. Alle med det mål at blive den 'Bedste allierede' chauffør elsker af sport og udendørs aktiviteter.

På denne måde, hidtil ukendte elementer i Outdoor Edition Multivan T5, de er: dæk Casvavel 17 tommer sort aluminium, opvarmede el-spejle, 'klistermærker' side med 'udendørs' logo, skuffer dias i bagsædet, og en enkelt hvid farve krop i kombination med sort som kontrast (gitter, krystaller, klistermærker og dæk).

Med hensyn til den elementer af teknologisk udstyr, De har inkluderet pakke 'Lys og Vision' regn-sensing sensorer, og bag parkering drejelig forreste pladser, RNS 315 navigationssystem med Bluetooth, otte højttalere og tilslutning til iPhone og iPod. den pakke 'Edition' serie inkluderet i Outdoor Edition, for eksempel, multifunktionsrat læder, tågelygter med kurvelys ... blandt mange andre elementer.

Den Multivan Volkswagen T5 Outdoor Edition er tilgængelig med Dieselmotorer TDI på 114 og 140 hk, med manuel gearkasse eller automatisk dobbelt-kobling DSG, og 4MOTION alle fire hjul. Alle af dem, med 'BlueMotion' teknologi spare brændstof og regulere CO2-udledningen.

Endelig er en anden nyhed annonceret af Volkswagen for sin nye specialudgave T5 Multivan har at gøre med prisen. Hvis du beslutter dig finans dit køb Volkswagen Financial Services, det omfatter rabat på 1.000 euro, den vedligeholdelse i fire år, gratis forsikring for det første år, yderligere 300 euro rabat på programmet og Volkswagen Original Tilbehør Scott særlige forhold i butikkerne, har specialiseret sig i cykler og sportsudstyr selskab.

* Priserne Volkswagen Multivan T5 Outdoor Edition:

- 2,0 TDI 114CV Manual 5-hastighed.: 32,410 euro

- 2.0 TDI 140CV 6-trins Manual.: 34,150 euro

- 2,0 TDI 140CV DSG 7 vel.: 36,120 euro

- 4Motion 2.0 TDI 140CV 6-trins Manual.: 36,695 euro