Renault Koleos, alle data og de officielle billeder af fornyet SUV fransk

Renault Koleos, alle fotos af nye franske SUVRenault Koleos, alle fotos af nye franske SUVRenault Koleos, alle fotos af nye franske SUVRenault Koleos, alle fotos af nye franske SUV

den nye Renault Koleos Det er ikke længere en hemmelighed for nogen. Præsenteret på Beijing Motor Show, den Fransk ny generation af SUV vil nå de fem kontinenter med en mere robust design, den nyeste teknologi i det franske mærke i sikkerhed og tilslutningsmuligheder og masser af plads inde.

Som vi ved, den nye Koleos bruger samme modulære platform som andre modeller i Renault-Nissan alliancenEspace, Talisman, Kadjar, Qashqai og X-Trail har den samme base som Renault Koleos. Desuden tager det mange af de designelementer, som de nyeste modeller af hus diamant, især TALISMAN.

Renault Koleos vil begynde at sælge denne sommer kun i visse lande: Australien, Tyrkiet, Golfstaterne og nogle af Sydamerika. Ved udgangen af ​​2016 vil nå Kina, og allerede indtastet 2017 i Europa, herunder Spanien, og Rusland.

Ny Renault Koleos

Nye Renault Koleos: dimensioner og egenskaber

Vi kender nogle dimensioner i den fornyede Renault Koleos: vil måle 4.670 meter lang (4,52 meter i den forrige generation) og vil have en akselafstand på 2.710 meter. Det vil have en frihøjde på 213 mm og en angrebsvinkler og ikke ubetydelig produktion (19 og 26 grader, henholdsvis).

Og det robuste billede har til hensigt at gå i overensstemmelse med sine 4x4 kvaliteter, hvor der vil være teknologi 'ALL MODE 4x4-i' hus: du kan vælge at operere i front eller '4WD Auto', 4x4 til handling efter behov. Ja, føreren kan blokere AWD og være det permanent.

Hans billede vil ikke gå ubemærket hen. Den nye Renault Koleos inkorporerer forlygter og bag med 'Full LED' teknologi, som står ligesom krom indsætter fronten, tagbøjlerne af aluminium, store glas soltag eller store hjul op til 19 inches i diameter . På den mekaniske område, hidtil, det har ikke annonceret noget, men det forventes at være forbundet med 1.6 dCi motorer af 130 hk eller 160 hk dCi TwinTurbo magt og Benzin 1.6 TCE 200 hk.

Ny Renault Koleos

Ny Renault Koleos: en interessant interiør

Ud over billeder af det ydre af den nye Koleos har Renault også afsløret detaljer om sit kahyt, som fremhæver vil være den SUV i sin klasse mere knæ plads på bagsædet. hans bagagerum stater 624 liter, Det er folde ned bagsæderne Selvom denne kapacitet når 1690 liter.

teknologisk set, Renault Koleos den næste generation vil indarbejde R-LINK 2 multimediesystem Franske mærke, med alle dens tilslutningsmuligheder funktioner allerede kendt. Den kan håndtere, ja, ved skærm: Du kan vælge en horisontal 7 inches eller anden lodret 8,7 inches, med tablet-drift.

I afsnittet sikkerhed, den nye Renault Koleos omfatter følgende deltagere at gøre kørslen mere sikker: Bremse mergency i byen, alarm ufrivillige ændre baner, alarm blinde vinkel detektor, træthed, afstand alarm sikkerhed, skal du logge anerkendelse, bakkamera, assistent automatisk parkering, automatisk lys, etc.

Ny Renault Koleos

Du kan også være interesseret

Vil du have en ny bil? Før værdsætter din bil gratis

Så var den tidligere Renault Koleos i billeder

Renault Talisman mod rivaler

Renault Espace, testet