Volkswagen Golf 2017: officielle data og fotos

VW Golf 2017, dine bedste billederVW Golf 2017, dine bedste billederVW Golf 2017, dine bedste billederVW Golf 2017, dine bedste billeder

en større konnektivitet og udstyr sikkerhed er mest bemærkelsesværdige afsnit i renoveret Volkswagen Golf. Også inkorporerer en ny 1,5 TSI benzinmotor 150 hk Evo og ændringer i andre motorer. Såsom Golf GTI-version, som nu giver 230 hk i sin standardversion og 245 CV i navnet perfomance.

Denne Volkswagen Golf Det er ikke en ny model, hvis ikke fornyelse at forblive konkurrencedygtige i den sidste del af handelsliv i dag. Dette er den syvende generation af modellen og udkom i 2012. Opdateringen påvirker ligene af tre og fem-dørs samt familie navngivet Variant. For nu, den Minibus Golf SportVan Det tager ikke hensyn til ændringerne. Det forventes, at en Volkswagen helt nye Golf vises År 2018.

I sin udvendige design forandring den for- og baglygter, den paragolpes og bag. Det første højdepunkt en større luftindtag og for det andet, afhængigt af den version udstødningsrør. Ved første øjekast, er ændringerne ikke meget indlysende, som er mærket politik med hver ændring, de yder til deres modeller. Varianter af de nuværende VW Golf transporterer xenon forlygter vil bruge teknologi ledes.

VW Golf Variant 2017 familieHidtil har Volkswagen ikke rapporteret variationen i prisen skal være mellem golf øjeblikket på salg og den fornyede model.

En Volkswagen Golf mere forbundet

Mærket har valgt at give større tilslutningsmuligheder funktioner til denne fornyede Volkswagen Golf. Fysisk dette afspejles på et dashboard større skærme. Så hvis så langt vi fundet af 5, 6,5 og 8 inches afhængigt af finish, i den fornyede Volkswagen Golf blive 6.5, 8 og 9,2 inches henholdsvis.

I slut med større skærm, kaldet Oplev Pro, nogle af deres funktioner kan styres ved hjælp af fagter. For eksempel, for at gå fra den ene sang til den næste eller forrige er det tilstrækkeligt at bevæge hånden i luften til højre eller venstre. På samme måde kan du skifte station eller musik spilleliste. Dette system vil gradvist blive indarbejdet til andre modeller af mærket.

Ud over denne skærm med gestural kontrol, Oplev Pro Det er sammensat af en DVD DVD, to stik USB (Kompatibel med Apple-enheder, i henhold til Volkswagen), to læsere SD-kort, AUX-in input mini-jack stik og en harddisk at indspille musik med 10 GB kapacitet. Valgfrit kan du tilføje en ede kamera, digital radio tuner (DAB +), to USB-stik og flere preinstalaciones stier til mobiltelefoner. Hertil kommer, at systemet nu "Infotainment" Volkswagen Golf er kompatibel med Apple-enheder og Android, siger brand i en erklæring. Det kan håndteres, for eksempel hele lydsystem eller navigation fra bagsædet ved hjælp af en tablet er forbundet til bilen.

systemet "Emergency Assist" også en del af den fornyede tilslutningsmuligheder Volkswagen Golf 2017. Med det kan du foretage opkald vejhjælp (automatisk i tilfælde af en nødsituation), fjernbetjent hvis vi har forladt døren åben eller lys på, eller hvor vi parkeret. Vi kan også styre, hvis vi låner vores bil, hvis det overskrider en bestemt hastighed eller ud af et område af byen. og hvis alarmen bil, du meddeler mobil, Intelligent ur og computer.

En anden nyskabelse, der inkorporerer den fornyede Volkswagen Golf er den billede Fuldt ure digital i nogle versioner. Det er det samme stil som vi har set i Volkswagen Passat eller Audi TT: En 12,3 tommer TFT skærm fuldt konfigurerbar der passer føreren og kaldes Active info display. Der er flere måder at vælge imellem: "Classic", "forbrug og autonomi", "ydeevne og kørsel bistand", "effektivitet" og "navigation".

Inde VW Golf 2017En Volkswagen Golf Driving alene

En anden ny funktion kommer med denne fornyede Volkswagen Golf er muligheden for at inkorporere den semi-autonome kørsel i tilfælde af fastklemning og forudsat at cirkulere under 60 km / t. Dette er muligt takket være den fælles drift af flere systemer: DSG automatgear, automatisk vognbane holde, detektering af fodgængere og forhindringer med automatisk nødbremsning. Hvis det ønskes, kan i en trafikprop aktivere systemet, således at det Volkswagen Golf håndterer ledelse, fortov og automatisk bremser. Betingelserne for at dette kan ske, er, at føreren skal bære hænder på rattet og det cirkulerer under 60 km / t. Dette system er annonceret som meget nyttigt at undgå påkørsler bagfra i withholdings og også for at reducere stress niveauer af føreren.

En anden mulighed, at nu levere disse systemer er, at parkering ledsager kan gøres halvautomatiske manøvrer parkeret foran batteri. Derudover kan du også ophæve parkeringen med bistand af bilen.

Ny motor i Volkswagen Golf 2017

Renoveringen har bragt en model ny motor til intervallet. Dette er den såkaldte Evo 1.5 TSI der betaler 150 hk maksimal effekt. I fremtiden Bluemotion-version lavere effekt fra den samme motor for en effekt på 131 hk er annonceret, vil blive indarbejdet. Denne motor er kendt for muligheden for kørsel ved inerti komplet motor nedlukning når føreren løfter fra speederen. Ifølge Volkswagen, kan dette system være en sparer op til 1 l / 100 km.

En anden nyhed er den øge power versioner Golf GTI. nu standard vil tilbyde 230 hk ydeevne, mens perfomance vil nå 245 hk. Hidtil forestillingen var 220 og 230 hk, henholdsvis. Desuden er de automatgear DSG syv forbindelser inkorporeret (hidtil var seks) for TDI gennem 150 hk TSI løbet 245 hk.

Du kan også være interesseret

Volkswagen Golf vs Seat Leon kompakt bedst sælgende ansigt til ansigt

Volkswagen Golf VIII: og være kompakt i 2018

Volkswagen Golf GTI fylder 40