Hyundai Ioniq Electrical: priser og definitiv udstyr

Hyundai Ioniq Electric ankommer i SpanienHyundai Ioniq Electric ankommer i SpanienHyundai Ioniq Electric ankommer i SpanienHyundai Ioniq Electric ankommer i Spanien

Hidtil har Hyundai Ioniq Det var kun tilgængelig i vores marked i hybrid version, som jeg har tilbudt nogle indledende målinger fordele (Se Test Hyundai Ioniq hybrid), men de sydkoreanske mærke forhandlere allerede har enheder Hyundai Electric Ioniq, en bil nul-emission der har godkendelse 280 km hvor i omfang det er bekymret med en fuld opladning. Men det slutter ikke rækken af ​​denne model, fordi det vil blive afsluttet senere med ankomsten af ​​en tredje variant: den Pluggable Hybrid Ioniq.

Den vigtigste data Ny Hyundai Electric Ioniq Jeg detallábamos i artiklen kan du se her, men nu har de endelig frigivet den endelige priser Denne model og udstyrsdetaljer i den spanske område, der er struktureret på tre trim niveauer, og du kan se nedenfor:

Hyundai Ioniq Electric Klass: 34.600 euro

Dette niveau af færdiggørelse markerer adgang til området Elektrisk Ioniq og Hyundai og omfatter: alufælge 16 tommer varslingssystem ufrivillig lane afgang med hvilken den cirkulerer, bageste parkering sensorer, intelligent hastighedskontrol cruise, automatisk lys, browser farve display 8 inches -med carplay, Android Auto og TomTom Services, bakkamera, automatisk klimakontrol, regn sir, intelligent nøgle og startknap.

Hyundai Electric IoniqHyundai Ioniq Tecno Electric: 37.100 euro

den mellemliggende efterbehandling niveau Ud over alt beskrevet ovenfor følgende elementer: for- og baglygterne LED typen, elektrisk folde sidespejle, trådløse oplader smartphones og varmepumpe, en særligt egnet til disse styreprogrammer bosiddende i områder, hvor lave temperaturer er hyppige, som at programmere en tidligere akklimatisering af kabinen uden den energi lagres i batteriet det vil lide direkte at udnytte den elektricitet, der når tilslutningspunktet.

Hyundai Ioniq Electric Stil: 39.600 euro

med højere opsigelse rækkevidde, er det standardudstyr af Hyundai Ioniq Elektrisk afsluttet: varslingssystem køretøjer i den blinde vinkel, parkeringssensorer i den forreste kofanger, soltag, læder og opvarmede og ventilerede forsæder.

Alle priser på producenten vil anvende en salgsfremmende rabat på 1.400 euro alle de kunder, der vælger finans Ioniq købe Hyundai Electric. Da varemærket også er specielt fremhævet, at al den teknologi, der omfatter lithium polymer batteri med høj kapacitet og effektelektronik har en otte-års garanti eller 200.000 km.