Audi A6 og A7 Sportback, nye design og udstyr muligheder

Audi A6 og A7 Sportback, udviklingen på flere fronterAudi A6 og A7 Sportback, udviklingen på flere fronterAudi A6 og A7 Sportback, udviklingen på flere fronterAudi A6 og A7 Sportback, udviklingen på flere fronter

Sommer drift lanceret i Audi. Store sedans af den tyske mark er fornyet vender sommermånederne uden at lide nogen variation i priserne: Audi A6, Audi A6 Avant og A7 Sportback modtage nyheder i deres respektive områder.

Med hensyn til den æstetik, Audi A6 modtager ændringer startende på forsiden: konturen af ​​luftindtagene opdateres i de forreste forklæde stænger grills ventilation side blank sort side karme og vinklet bageste kofanger og glasur på bagsiden tysk sedan, en ny diffuser. den valgfri pakke 'line S' for krop indeholder en ny front og nye forkromede stænger på siden luftindtag grill.

Audi A6 Avant

Mens Audi topper job uden for Audi A6, A6 Avant og A7 Sportback To nye nuancer af maling (Red 'Mars' grønne 'Gotland'), i de respektive cockpits har Fuld indvendige belysning teknologi will be led. Eventuelt nye sølv skær 'Aluminium Ellipse' og også nyt træ er til rådighed for det indre af biler med de fire ringe.

mere valgfri nyheder Audi A6 og Audi A7 Sportback, dem, der vedrører konnektivitet og nyde entertainment system: beboerne i de bageste sæder kan have to Audi tablet, selv om der kan tilsluttes til bilen, kan også bruges uden for dette; Induktion oplader til smartphone kan ske gennem "Audi puts boks; og endelig er det tilbudt den 'Audi smartphone grænseflade', som lader dig nyde miljøer, der tilbyder 'Apple Bil Play' og 'Android Auto' multimedie overvåge i bilen.

Audi A7 Sportback

Du kan også være interesseret

Audi og nye produktionsværktøjer lysere og effektive

Audi faktiske forbrug, reelle forbrug af biler

Kontaktperson: Audi A7 Sportback Konkurrence, Sport Diesel