Ford Mustang Convertible 2015 lidenskab udendørs

Ford Mustang Convertible 2014Ford Mustang Convertible 2014Ford Mustang Convertible 2014Ford Mustang Convertible 2014

Bare et par dage efter Ford indsende den nye generation Mustang, en model, der til sidst nåede frem til Europa, nu den blå oval har afsløret de første data og de første billeder af hans version cabriolet, den Mustang Convertible.

den Ford Mustang Convertible 2015 Ny Start din virksomhed karriere til sen 2014. Det udvendige design har mange ligheder med varianten tag lukket. Under sin imponerende og sporty look, de skjuler tre mekaniske alternativer benzin, afhængigt af markedet. Således vil denne konvertible variant være tilgængelige med 3.7 atmosfærisk v6 motor 303 CV, en turboladet fire-cylindret motor 2.3 EcoBoost 309 CV og 5.0 V8 naturlig indsugning 426 hk. Afhængigt af den valgte version, kan den kombineres med en manuel sekstrins automatisk eller seks gear.

i interiør, de heldige chauffører vil nyde multimedia-system Ford SYNC, med stemmestyring og touchscreen-serien. For europæiske kunder, Mustang Convertible Det vil også byde et navigationssystem med 8-tommer berøringsfølsom skærm.

Du kan også være interesseret

- Ny Ford Mustang: amerikansk ikon kommer til Europa