Ny Dacia Sandero og Logan 2017 på Paris Motor Show

Ny Dacia Sandero og Logan 2017 på Paris Motor Show

Dacia har valgt Paris Motor Show til at præsentere fornyelse af Sandero og Logan modeller. De vil små ændringer men vil opdatere sit image vender den anden del af sin kommercielle liv. Disse modeller og ændringerne nå det spanske marked i november.

Siden Dacia hedder det, på trods af forbedringerne vil blive indført fra næste efterår, prisen på bilen vil forblive den samme konkurrencedygtig og forventes ikke at være en stigning i satserne. Priserne starter i dag fra 7.300 euro til 9180 Dacia Sandero og Dacia Logan for rabatter inkluderet.

Ændringer i Dacia Sandero og Dacia Logan

i frontal, Dacia Sandero både som Dacia Logan, vil have ny paragolpes, grill og kørelys. Sidstnævnte brug LED-teknologi og de vil give dig en "mere moderne og elegant look til biler" ifølge en erklæring af brandet. Til dette vil de også bidrage alufælge med et nyt design og lavet en formørket tone. På bagsiden af ​​de to modeller, vil lysene har et nyt design.

i interiør, Dacia annoncerer ændringer i indtræk, nogle aspekter af ergonomi (Meget kritiseret) og mere plads til at gemme småting.

Derudover Dacia Logan MCV familie krop vil også være tilgængelig i Stepway slut, som vi har i dag Dacia Sandero modeller, Dacia Dokker og Dacia Lodgy. Denne finish er foretrukket af købere af Dacia Sandero i Spanien, især færdiggørelse i metallic blå farve. Stepway plast vanter omfatter lavere og bag, tågeforlygter, kofanger duotone, trin bredere hjul og plast vanter, hjul 16 '' og tagbøjler metalliseret. Dette, kombineret med øget frihøjde giver en højt værdsat aspekt SUV på markedet i dag.

foretrukne privat bil i Spanien

Den Dacia Sandero blev den mest købte i Spanien af ​​enkeltpersoner i 2015. I vores land model Sandero alt 25.339, hvoraf 97 procent har erhvervet den private og resten blev købt eller biludlejningsfirmaer blev solgt. En succes.

Du kan også være interesseret

Ny Dacia Duster 2017: billigere og flere versioner

Dacia Sandero vs Seat Ibiza: Utility Bestsellere

Dacia "mini" Duster vil være en realitet i 2018