BMW maj 2017 Serie: alle data og billeder embedsmand

Serie BMW maj 2017 billeder af en af ​​de mest teknologiske biler af øjeblikketSerie BMW maj 2017 billeder af en af ​​de mest teknologiske biler af øjeblikketSerie BMW maj 2017 billeder af en af ​​de mest teknologiske biler af øjeblikketSerie BMW maj 2017 billeder af en af ​​de mest teknologiske biler af øjeblikket

BMW vil sælge den nye BMW 5-serie den 11 feb 2017, med en lidt større dimensioner (4.935 x 1.868 x 1,466 meter), mere frihøjde i bæreren, mere benplads til bagsædepassagererne og en kapacitet på bagagerum øget til 530 liter, med mundingen af ​​lavere belastning og mulighed åbne og lukke hænderne. De akselafstand stiger til 2975 mm, modtager også en forøget bredde vías-, og har optimeret adgang til bagsæderne modificering konturen af ​​døren.

BMW 5-serie 2017 mere effektiv

På trods af at 3,6 cm længere, BMW 5 vægt falder til 100 kg serie Afhængigt af motoren. Har været brugt meget højstyrkestål, aluminium og magnesium, kombinerer intelligent ifølge området af strukturen, suspensioner og ydre paneler. For eksempel bagklappen, helt lavet af aluminium, sparer 4,2 kg, mens hver dør vejer 6 kg, rangordning som den letteste i sit segment. Instrumentbrættet støtte er magnesium.

2017 BMW 5-serieogså på aerodynamik referencer markere med en penetration koefficient Cx 0,22. Alle versioner af den nye BMW 5-serie funktion aktiv gitter, 'Air gardiner', frontbaflen og aerodynamiske løsninger selv i dækket.

Serie BMW i maj måned 2017 indledende drivline

Med hensyn til den BMW 5-serie mekanik, på tidspunktet for lanceringen vil der være to benzin og to diesel, 4 og 6 cylinder, alle tilgængelige med AWD eventuelt. Dette er den BMW 530i (252 hk og 5,4 l / 100 km), BMW 540i (340 hk og 6,5 l / 100 km) BMW 520d (190 hk og 4,1 l / 100 km) og BMW 530d (265 hk og 4,5 l / 100 km).

alle diesel funktion SCR-katalysator og depositum AdBlue, og af dem er den version BMW 520d EfficientDynamics Edition, med 190 hk og udstyret med transmission Steptronic 8 speed, der akkrediterer kun 3,9 l / 100 km gennemsnitlige forbrug. Snart vil der være en hybrid plug med et gennemsnitligt forbrug godkendt af 2 l / 100 km, kaldet BMW 530E.

En anden bemærkelsesværdig forbedring BMW 5-serie Den svarer til Stop / Start-system, der bruger oplysninger fra kameraer, radar og navigationssystem forhindre motoren standser på uhensigtsmæssige tidspunkter, såsom at indtaste en rundkørsel. Kortlægningsdataene anvendes også til at forberede sig på forhånd motoren køling, eller for Aktiv Fartpilot, blandt andre.

BMW 5-serie 2017, mere indvendig komfort

Blandt højdepunkterne i kabinen BMW 5-serie Vi fandt muligheden for at inkorporere forsæder 8 massage programmer, klimaanlæg med ionisator og aroma diffuser, omgivende belysning med 6 konfigurerbare farver og lydudstyr højt niveau. den talesystem anerkendelse Det er blevet udvidet til at forstå naturligt sprog (også på spansk), ved at tilføje godt gestural kontrol som i den sidste BMW 7-serie, berøringsskærm 10,25 inches (holde drejehjulet iDrive) Og en fremskrivning område Head-up display større, nemlig 70%.

Til gengæld er BMW 5-serie Det har induktion oplader til mobiltelefon, banebrydende tilslutning styre gratis parkeringspladser, Wi-Fi-punkt, trafikinformation og real-time hændelse ..., adgang eller Apple Bil Spil med trådløs at kopiere indholdet af mobiltelefon i bilen skærm (som regel et USB-kabel påkrævet).

2017 BMW 5-serieBMW 5-serie 2017 sikkerhed sidste

den BMW 5-serie Det har en stor begavelse af aktiv sikkerhed. Blandt dens elementer til rådighed omfatter aktiv fartpilot i stand til at tilpasse sig de fartgrænser på vejen automatisk, assistent aktiv lane holde med sidekollisionsbeskyttelse, assistent automatisk vognbaneskift, anerkendelse af vejen ved jernbaneoverskæringer og advarsel modkørende trafik. Det giver også Aktive LED-forlygter, med automatisk blændfri fjernlys funktion.

Med så meget teknologi kunne ikke gå glip funktion fuldautomatisk parkering (Systemet tager kontrol af rattet, speeder, bremse og ændre) parkering afstand styres inde fra bilnøglen (det har en skærm, der informerer om status for køretøjet, autonomi, åbne døre og vinduer, aircondition ...), eller den nye enhed overvågning af miljøet fra mobiltelefonen, hvorfra du får adgang til billeder af de perifere kamre (Remote 3D-visning).

BMW 5-serie 2017 mere dynamisk

I denne generation BMW 5-serie, den fuld adresse Den er kompatibel med firehjulstræk, mens aktive krængningsstabilisatorer De er ikke længere hydraulisk aktiverede, men ved elektromekaniske aktuatorer. Dette, sammen med den optimering af suspensioner og vægttab løfter forbedret dynamik. den nye BMW 5-serie også det har den Adaptive tilstand Valgfri uropført af den BMW 7-serie, som tilføjer til den allerede kendte Sport, komfort og Eco Pro, redigering af suspension indstillinger, motor, gearkasse, styretøj, idet der tages hensyn til data fra navigationssystemet, afhængig af kørestil eller positionsvælger automatisk. I sidste ende vil det være en reference på alle områder.

Du kan også være interesseret i:

BMW 740 Li, en bil i fuld gang

2015 BMW 7-serie M pakke, stilfuld sportslighed

BMW og dens nye dieselmotor med 4 turbos