Ford Ka + 2016 de lave omkostninger bil Ford for Europa

Ford Ka + 2016: lave omkostninger bil FordFord Ka + 2016: lave omkostninger bil FordFord Ka + 2016: lave omkostninger bil FordFord Ka + 2016: lave omkostninger bil Ford

Det kaldes Ford Ka + eller Ka Plus og Esel Ny bil B bil segment Oval indarbejde sit europæiske område i efteråret. Ja, utilitaristisk, du læste denne ret, fordi med dens dimensioner og dens fem-dørs har intet at gøre med de hidtil kendte som Ka i Europa, hvoraf kun bevarer sit navn. Den ønsker at angribe dette segment salg nedefra, konkurrere direkte på pris- og koncept modeller som Dacia Sandero og Kia Rio, sub-segment hidtil i år er vokset i Europa en 10 procent, i henhold til JATO (den rådgivende henvisning på europæisk plan, der analyserer blandt andet markedet for nye indregistreringer).

fremstillet på Platform B-segmentet Ford, er en global model, efter strategien om "En Ford". Tænkt som en overkommelig bil (vigtigste køber efterspørgsel, der er rettet) under forudsætning af maksimal enkelhed, på nogle markeder i Sydamerika (Mexico og Brasilien) og i Indien-et land, hvor han vil fabricar-, og hvor det er solgt, er kendt som Ford Figo. Nu, med ændringer, de insisterer fra Ford Europe, som er blevet gennemført betydelige ændringer for at opfylde de lovmæssige krav og de krav, som chaufførerne i det gamle kontinent, niveau over alt, underramme påvirker rullende enheder, suspension og styretøj. Ændringer i indisk produktionskæden har givet mere end en hovedpine, som vi sagde Darren Palmer, direktør for produktion køretøjer Fords B-segmentet. Ikke mindre end otte måneder, det tog at belyse, hvorfor en metallisk element inde var anderledes end i Sydamerika med de samme råvarer.

Bedøm din bil gratisFord Ka +: indeni, det bedste

men udenfor æstetiske forskelle Ford Ka + med den model, der sælges i andre markeder er lige vigtige, især med hensyn til fronten, med en chrome trapezformet store grill indsamling æstetisk DNA modeller af mærket i de seneste år, og optiske grupper i omvendt pil. Også området bageste er næsten identisk med den, der sælges i Indien og Mexico, hvor det tilbydes tambiénen sedativa-version, med farve kofangere fremspringende krop (i Mexico, for eksempel, der sælges i sin udgave støvle).

med en længde meget lig den Fiesta, (3,92 m 3,94 m Ford Ka +) Er næsten 3 centimeter højere, noget, der er i deres rummelig kabine med plads til fem beboere og det er uden tvivl en af ​​sine bedste aktiver. Rummelig og godt brugt inde i Ford Ka + tilbud prale af en af ​​de bedste tal for beboelighed segment, fremhæve mod rivaler både headroom i forsæderne, som i benene for bagsædepassagerer. Bagsædebænkens tilvejebringer også generøse dimensioner i det øvre segment.

Ford Ka +den sin kuffert kapacitet er imidlertid snarere diskrete, 270 liter (Mindre end Dacia Sandero bagage handlere og Kia Rio), samtidig med at muligheden for at folde den 60/40 bagsædet, hvis det er nødvendigt for at øge kapaciteten. Endvidere i cockpittet er vi i alt 21 praktiske opbevaringsrum. Fordi alt inde er gearet til funktionalitet.

Din instrumentbrættet, viser næsten identisk med Fiesta er klart bedre end hans brødre, der sælges uden for Europa. Nå færdig og med en tilsyneladende følelse af kvalitet, fluffier dele takket være touch og nogle elementer i huden (valgfrit). Det tilbyder alt fra de mest basale model Infotainment Brand ovale, SYNC, og Ford MyKey.

Ford Ka +: en motor, to magter

Motoren interval for den nye Ford Ka + er enkel: en kun 1,2 Duratec benzinmotor afledt Fiesta 1,25 i to kræfter 70 og 85 hk, både med CO2-emissioner fra 114 g / km og et kombineret forbrug af 5 l / 100 km. I begge tilfælde er Duratec motor parret med en fem-trins manuel gearkasse. Rendering versionen har en 85 hk Eco-version, i princippet, er deres ankomst ikke beregnet til Spanien-, inkorporere forskellige tekniske løsninger, der optimerer tallet forbrug. Disse foranstaltninger er effektive dæk lav rullemodstand, flere specifikke aerodynamiske detaljer og regenererende bremsesystem.

Interiør Ford Ka +Veludstyret tilbud seks standard airbags og stabilitetskontrol, blandt andre. 85 hk version kan du integrere klimaanlæg, læderrat fartpilot og opvarmede sæder og bageste parkeringssensorer.

ankomst af Ford Ka + er planlagt til september fra en pris på 9.900 euro i Tyskland, ja, ikke herunder betydelige rabatter, der er sikker på at konkurrere med Dacia Sandero og Kia Rio.

Du kan også være interesseret i:

Ford Fiesta ST200: den stærkeste part nogensinde

Ford Fiesta ST Ford Focus ST Line og Linie: træ sporty

Den EcoBoost Ford Motor driver en ... skateboard!