Hyundai Tucson 2015 stedfortræder ix35 i Europa

2015 Hyundai Tucson2015 Hyundai Tucson2015 Hyundai Tucson2015 Hyundai Tucson

den tredje generation af kompakte SUV Hyundai for Europa anvender igen navnet Tucson, efter at denne er blevet kaldt ix35. den nye Tucson 2015 Det åbner store på den kommende Geneve Motor Show, som vil finde sted i løbet af de første dage i marts i den schweiziske by. Ved ankomst til forhandlere Europæiske bestand leveres fra anden halvdel i år.

Ix35 hensyn til Ny Hyundai Tucson 2015 er 6 cm længere (med en samlet længde på 4,47 m), 3 cm bredde (Total 1,85 m) Og to nederste cm (én højde 1,64 m). I mellemtiden, akselafstand vokser 3 cm til den samlede 2,67 m. Med denne stigning i de ydre dimensioner og en redesignet interiør, Hyundai Den sikrer, at beboelighed og den tilgængelige plads for personerne i den nye Tucson forbedret en smule. På den anden side, bagagerum ser også øget sin godsmængde til i alt 513 liter (Vs tidligere 465 liter, som homologaba ix35).

Fem motorer Euro 6, for nu

mekanisk område 2015 Hyundai Tucson Den vil omfatte fem powertrains og skræddersyet til den anti-forurening standard Euro 6. Benzin, 1,6 atmosfærisk blive tilbudt GDI 135 hp og en turboladet 1.6 T-GDI 176 hk, mens der i diesel vil være til rådighed en 1.7 CRDi 115 hk, 136 hk 2.0 CRDi 2.0 CRDi og 184 hk. At fremhæve den mulighed, at benzinmotor 1,6 T-GDI kan kombineres enten med manuel gearkasse med seks gear eller alternativt med en automatisk dobbelt kobling 7DCT 7 hastighed.

Interiør Hyundai Tucson 2015Hyundai-DNA

den nye Tucson Den indeholder nogle af de æstetiske detaljer allerede ses i de nyeste produkter Hyundai. Disse omfatter det frontale, der dominerer ny kølergrill sekskantede forbundet med Led forlygter, plus en redesignet kofangere og mere fremtrædende. Set fra siden, det er der, hvor naturen er forstærket SUV den Tucson, multipart krop iført 'muskel' og styrke.

i interiør, Hyundai Du ønsker at satse på kvalitet i udviklingen af ​​sin nye Tucson. Som det er sket i de seneste udgivelser bil, er interiøret blevet forenklet med færre knapper og mindre 'liosos' styringer til føreren. I de første fotografier, vi observerer en tone lædersæder 'rød rød'. på forsæder, den sydkoreanske firma har bekræftet det vil have ventilation og varmeanlæg.

Lad os tale om udstyr

i Ny Hyundai Tucson 2015, De omfatter forskellige former for udstyr, såsom Intelligent åbning af bagsmækken (Det åbner automatisk for at sikre nærhed smarte nøgle) og Smart Parking Assist System System (SPAS) eller automatisk parallel parkering.

den navigationssystem Ny generation Tucson 2015 Det er op til tre gange hurtigere end den, der anvendes i de nyeste modeller af Hyundai. Denne multimedie system leveres med et gratis abonnement på syv år TomTom Live-tjenester (Forbehold ifølge markedets specifikationer).

Med hensyn til sikkerhed og kørsel bistand, den Ny Tucson 2015 indarbejde interessante enheder som autonome nødbremsesystem -med tre driftstilstande: fodgænger, by og mellem byer. Også omfatter kontrol og overvågning af ufrivillig lane afgang (Reaches indflydelse proaktivt i retning for bilen til at fortsætte med at køre i den rigtige kørebane), systemet for tværgående trafik alarm i det bageste område (bruger en radar, der styrer op til en betragtningsvinkel på 180 grader), kontrol blinde, trafik og informationsskilte og hastighedsbegrænsninger aktiv motorhjelm, der stiger at afbøde slag og minimere skade sendte en fodgænger eller cyklist.

Du kan også være interesseret

Geneve Motor Show 2015