Dette er den nye bil Schwarzenegger: den første elektriske Hummer verden

Dette er den nye bil Schwarzenegger: den første elektriske Hummer verden

Østrig har levet en af ​​de mest surrealistiske situationer i den automotive verden i de seneste år. Og det er, når vi sagde, at markedet for elbiler kan revolutionere bilindustrien, vi aldrig forestillet sig det ville ende føre til en skøre kombination, der har sammensat en Hummer med en elektrisk motor og Schwarzenegger.

Således underskrive elektriske batterier Kreisel Electric Han har leveret i Østrig verdens første elektriske Hummer Arnold Schwarzenegger. Dette selskab siger kan rival Tesla med hensyn til kvaliteten af ​​deres batterier og for at bevise det har gjort et ikon for forbrænding køretøjer i en elektrisk.

For at gøre dette, Kreisel Electric har tilvejebragt denne Hummer H1 to elektromotorer kombineret tilvejebringe 480 hk firehjulstræk. Dette fører til summen af ​​motorer og batterier nå 3.300 kg, så det er en præstation, at den legendariske off-road når den ikke ubetydelige tal på 300 km autonomi og 120 km / t tophastighed.

"Et køretøj til at køre gennem landskabet uden at vække fårene" Sagde Markus Kreisel i en præsentation, hvor der har været vittigheder, at drage fordel af åbningen af ​​et lager af firmaet i Østrig.

Et nært venskab

Og trods det billede, vi måtte have af Schwarzenegger, bodybuilder, skuespiller og politiker er forpligtet til udbredelsen af ​​elbiler, så det er ikke første gang, Kreisel Electric elektrificerer en af ​​sine mest elskede modeller. Schwarzenegger har også en Mercedes G-klasse der udsender ingen skadelige emissioner.

Østrigske har ikke ønsket at glip af muligheden for at joke om hans nye køretøj, og sagde, at hvis Kreisel Electric fortsat forhånd sit projekt, Næste gang vil rejse i et elektrisk plan.

Du kan også være interesseret i:

Schwarzenegger forvandler din Mercedes G Class i et elektrisk (video)

Arnold Schwarzenegger og biler, den lille juveler Terminator ...

Uro: det "Hummer" Spaniere, der måske ikke har hørt