Seat Leon ST, vi allerede har familie!

Seat Leon ST, så er familienSeat Leon ST, så er familienSeat Leon ST, så er familienSeat Leon ST, så er familien

Ny Seat Leon ST familie, video

For sin officielle lancering, har Seat valgt Frankfurt Auto Show (Tyskland) i september. Men måneder før har givet os mulighed for at røre og stikke rundt inde.

Seat Leon ST familieden Ny Seat Leon ST vokser 28 cm i længde med hensyn til version 5-dørs legeme (således målte 4.54 meter) Og alle disse centimeter fokusere på bagakslen tilbage, hvilket skaber en afbalanceret pakke.

Trunk og interiør

Når du åbner bagagerummet, bruger vi emblem mærke "S". Intet at kritisere. Og er det første øjekast, stammen af ​​Leon ST præsenterer rummelig og praktisk, med en flad belastning mund som vil lette vores operationer sikker lastning og losning. Ae brønd plads til sin regelmæssige overflade næsten kvadratisk base (102 cm lang x 100 bred, ifølge vores målinger), imødekommende 587 liter og De kan udvides til 1470 liter med bagsæderne foldet. Ved ilægning bagage, trække tilbage bakken med enkelt tap let, og opdagede to små huller i siderne til at stoppe små objekter, kabinelys og udløb 12 volt. Og hvis vi ønsker at øge den plads, har vi mulighed for at sænke boot gulvet et par centimeter (lidt over 11). Dette er placeret under reservehjul, selvom det godt kan være konventionelle.

Folding bagsædet, ud over den sædvanlige metode, på begge sider af støvlen er placeret nogle praktiske skydespil backs ned (40/60) komfortabelt og nemt. og vi vil have en bred overflade væsentligt glat belastning næsten 187 cm lang til at røre den forreste ryglæn. Der vil ikke være noget til hinder for at tage vores søn cykel eller købe møbler i Ikea. For at vende tilbage sæderne til udgangsstillingen vil gøre driften inde fra kabinen. Seat Leon sæder ST er faste og bevæger sig på langs, så i den henseende kan vi ikke få mere jord til especio belastning.

For at lukke det, som ingen lockout, vi skubbe lågen hårdt hvis vi udfører operationen i én bevægelse.

Ud over sin nye linje og krop, ST tilbud panoramatag, der vokser med kroppen og dækker mellemrummet mellem forsæderne og bagsiden, nyhed i familien modellen som deres brødre 3 og 5 døre tagdækninger kun forsæderne. En anden eksklusivitet i ST familie er gardiner til vinduerne af bagsædet mulighed for at blive tilbudt som en mulighed, samt tagbagagebærer at vi vil have dem i krom eller bilens farve.

Blandt listen over teknologiske valgfrie elementer ud over de integrerede LED-forlygter, har det adaptive fartpilot radar nærhed ACC og DCC adaptiv undervogn kontrol, modificere dæmpningsegenskaber. Han sluttede sig først til Leon familien i ST, som både SC og 5 døre tilføje det senere. Det omfatter også standard bremse multicolisión, døsighed detektor, strålen assistent og bane kontrol assistent. For underholdning, operativsystemet har Seat Easy Connect, der styrer funktionerne af underholdning og kommunikation, blandt andet gennem en 5,8-tommer berøringsfølsom skærm på instrumentbrættet.

Seat Leon ST familieinde, Det indre af familien er identisk med de Leon 5 døre ved design, materialer og kvalitet indstillinger. Så er den plads til ben og skulder i ryggen sæderække, for selv om vi stadig ikke har nogen officielle foranstaltninger tjekker vi vores måler ingen forskel. Nakkestøtter af de to side sæder har omfattende i højden, ikke i centrum, så der kan placeres i den korrekte position til høje mennesker.

motorprogram

Det vil have en række meget lignende thrusters som er i den 5-dørs og SC. i benzin, kan vælge mellem to varianter med 1,2 drivmiddel TSI 86 og 105 CV, og den endelige levering vil være 1,8 TSI 180 hk og 250 Nm drejningsmoment. Udstyret med start-stop-system starten&stoppe, 105 hk motor bruger 4,9 l / 100 km og emission er ved 114 g / km CO2. Hvis vores præferencer er rettet til diesel, ST udstyre TDI CR med effektområdet mellem 90 og 184 hk. De 2,0 TDI CR 150 hk optagede forbrug 4.1 liter og emission af 106 g / km CO2. Højdepunkter CR 2.0 TDI 184 hk og 380 Nm drejningsmoment, med et forbrug på 4,3 liter og emission af 112 g / km, kun tilgængelig i FR efterbehandling.

Seat nye stjerne allerede har tidsplanen: vil blive præsenteret i september, vi derefter køre i oktober at ramme forhandlere senere på året. Da der stadig er mere end 4 måneder for kommerciel start, Seat teknikere er ved at forme sig finish og optioner, så for nu lidt mere kan vi rykke dig i denne henseende. Har din pris? Ovenfor, selvfølgelig, af de 14.990 euro, som opdeler 5-dørs version.

Bemærk, at ...

Stammen af ​​Seat Leon ST har et volumen på 587 liter. I øjeblikket er der kun to familiebiler af lignende ydre dimensioner (MQB deler den samme platform) med en større kuffert: Skoda Octavia Combi (610 liter og en 10 cm længere krop) og VW Golf Variant (605 liter og samme længde af kroppen Toyota). En Hyundai i30 CW og KIA sportsvogn har 528 og 510 liter hhv.