Ny Mercedes C klasse 2014 nu til salg

Mercedes C Class 2014Mercedes C Class 2014Mercedes C Class 2014Mercedes C Class 2014

den ny generation af Mercedes klasse C Det er nu tilgængelig på det spanske marked, i første omgang i sedan-krop-version sedan og kun tre motorer. Blandt kendetegnene for ny klasse C Vi fremhæver sine nye byggemetoder, med den massive brug af aluminium (Ca. 40 procent mere end den forrige generation), som gør det give medium til 100 kg mindre, som den oversætter direkte ind lavere brændstofforbrug (op til 20 procent mindre De meddelte, at de vil bruge deres motorer).

Priser Mercedes-Benz C-klasse 2014

Mercedes-Benz C 180 Berlina: 34.950 €
Mercedes-Benz C 180 Berlina 7G-TRONIC PLUS: 39227 €
Mercedes-Benz C 200 Berlina: 39,850 €
Mercedes-Benz C 200 Berlina 7G-TRONIC PLUS: 42.755 €
Mercedes-Benz C 220 BlueTEC Sedan: 39,450 €
Mercedes-Benz C 220 BlueTEC 7G-TRONIC PLUS Berlina: 42.245 €

Interior Mercedes C Classden Ny Mercedes C Class 2014 Den vokser i størrelse over den forrige generation, med en længde på 4.686 mm (+80 mm), en bredde af 1.810 mm (+40 mm) og en akselafstand 2.840 mm (+80 mm). Med disse ændringer, er det klart, at i forbindelse med undertegnelsen stjernen ønsker at tilbyde mere plads til passagerer, som til gengæld vil også have større lastvolumen i bagagerum, at en del af 480 liter kapacitet.

Det indvendige design af nye klasse C Det er meget lig CLA og klasse A med funktioner fem cirkulære ventilationskanaler. Henleder opmærksomheden på den nye berøringsskærm i midten af ​​instrumentbrættet, hvis drift er meget lig den nuværende tabletter, så det understøtter alle former for fagter og finger bevægelser derpå. Et andet bemærkelsesværdigt i kabinen og valgte niveauer som udstyr element, er fundet i nærvær systemet udragende information på forruden Head-up display.

Mercedes Class C Hoved op DisplayLetter motorer: Diesel, benzin og hybrid

mekanisk område Nye Mercedes C Class, begge versioner diesel som benzin, Det er tilpasset til at opfylde kravene i den anti-forurening standard euro 6. I første omgang, den eneste tilgængelige Diesel C 220 BlueTEC 170 hk og 4,0 l / 100 km forbruger, der ud over brændstof C 180 og C 156 hk 184 hk 200.

Senere, den nye klasse C Diesel vil montere på tilbud 1,6 turbo fire-cylindrede effektniveauer 115 og 136 hk kilde Renault (Husk, at da nogen tid siden Daimler og Renault-Nissan-gruppen etableret et samarbejdende partnerskab i mekanisk sag). På toppen af ​​levering af dieselolie, det også vil tilbyde en 2.2 204 hk, plus en lovende og effektiv C 220 BlueEFFICIENCY Edition 170 hk. Alle dieselmotorer vil have systemet SCR Selektiv katalytisk reduktion og særligt tilsætningsstof AdBlue. Med samspillet mellem begge, det hjælper til at reducere niveauet af nitrogenoxid NOx.

i benzin, mere kraftfulde versioner fire cylindre også komme til at tilbyde den 238 hk, plus en 333 hk V6. Hvis dette varieret udbud mekanisk ved, du for nylig underskrevet stjerne frem vil der være en hybrid C klasse, i første omgang, med Hybrid-versionen C 300 BlueTEC med en termisk motor Diesel 204 hk og elektrisk af 27 CV. Til denne variant, et gennemsnitligt forbrug er fremskreden 3,9 l / 100 km.

Kasser seks-trins manuel gearkasse og automatisk 7G-Tronic Plus 7-hastighed også de er opdateret efter tilbyder højere doser af effektivitet og dynamik. Udover baghjulstræk, vil der være mulighed for at vælge versioner permanente firehjulstræk 4MATIC. Et niveau af chassis, klasse C også det præsenterer forskellige nyskabelser, såsom muligheden for at vælge en ny type luftaffjedring multimode chassis konfiguration som indstilling justering af fjedre og dæmpere. Gennem kommando Agility Vælg, ikke kun justere disse parametre, men også dem, der vedrører gas respons og forandring kan vælge mellem fire muligheder: Eco, Sport, Sport + og individuel.

Mercedes C Class 2014Aerodynamik, komfort og sikkerhed

Aerodynamik er en anden af ​​de vigtige elementer, at ingeniører Mercedes-Benz De har lagt særlig vægt på ny klasse C. Nemlig, det annoncerer en Koefficient Cx 0,24, en rekord blandt sine mest direkte konkurrenter, BMW 3-serie, og om de Audi A4.

Siden underskrivelsen af ​​stjernen er store standarder også løfter komfort og gnidningsløst, med en stor arbejde i form lydisolering og niveau vibrationer. Endelig med hensyn til sikkerhed og assistenter kørsel den nye Mercedes Class kan omfatte mange af de systemer og udstyr i den teknologiske paraply Intelligent Drive, mellem dig udmærke den adaptive fartpilot med akut bremseapparater, systemet advarsel umotiveret vognbaneskift, kontrollen blinde vinkel afsløring enhed af træthed og døsighed, blandt andre.

Du kan også være interesseret

- Mercedes Intelligent Drive Safety video

- Mercedes S500 Intelligent Drive, der fører ned alene!