McLaren P1, de første billeder af dens indre

McLaren P1 interiorMcLaren P1 interiorMcLaren P1 interiorMcLaren P1 interior

Som Hans og Grete, McLaren vi vil forlade 'brødkrummer' i form af oplysninger og fotos, der vil tage os, på blot et par uger, den endelige version af efterfølgeren til den legendariske McLaren F1, P1. Det er i den Geneve Motor Show hvor vi vil vide, hvordan det vil se nye superbil fra Woking, en af ​​de mest ventede udvikling på dette starten af ​​året.

Det har været på Facebook for McLaren, hvor de har afsløret tre første billeder af interiøret den P1 og, ikke overraskende, er det vist så spektakulær som det ydre. en minimalistisk design, med fokus på detaljer, som i MP4-12C, enkel og chauffør-orienterede. Som den 'cockpittet på et jagerfly', Mclaren afslører, Søger kompromis mellem 'komfort og kontrol' af alle elementer inden for rækkevidde af føreren, som den fuld kontrol klima, den navigationssystem eller lydudstyr -developed fællesskab med Meridian-.

Det er velkendt McLaren tradition for at bruge kulfiber i deres modeller, at bane vejen for dette i 80'erne med de biler, der skyllede i Formel 1 på det tidspunkt. Nå, inde i McLaren P1 bruger denne meget lette og ultra-resistente materialer til stort set hver eneste af dens hjørner: den svævende midterkonsol, den dørpaneler, den tag interiør, den instrumentbræt og rat Det er til stede kulfiber.

den besættelse med lethed McLaren når det punkt, at Den er blevet fjernet det øverste lag af harpiks kulfiber, forlader det at kigge efter en mere naturligt udseende. Selv de måtter, valgfri, er udstyret med et særligt lys stativ.

den typen sport sæder 'spand', i en blanding af Alcantara og læder, de vejer kun 10,5 kg hver. Det har været brugt minimal skum, anbragt i en ultratynd lag af kulfiber og også meget lette understøtninger. I mellemtiden Alcantara og kulfiber er også til stede i hjulet.

McLaren P1, de første billeder af dens indreTo flere detaljer ringe til vores opmærksomhed i betragtning af de billeder, videreformidles af McLaren. Den første, som synes at være en panoramatag; og for det andet digitalt instrument Placeret bag rattet, med den cuentavueltas i vandret arrangement og når 9.000 rpm, stil med Formel 1.

I de kommende uger, vil McLaren afsløre mere information om deres nye bæst. P1, at komme tættere på vide i dybden. Det, vi ser frem.