Ferrari F60 Amerika, en perle kun 10 heldig

Ferrari F60 AmerikaFerrari F60 AmerikaFerrari F60 AmerikaFerrari F60 Amerika

Ingen kan benægte den verdensomspændende popularitet af Ferrari. I dette tilfælde er det varemærke Maranello fejrer sin store 60 år i Nordamerika med lanceringen af ​​den F60 Amerika specialudgave.

Ferrari har bekræftet, at kun fremstilling 10 enheder af F60 Amerika (Tilsyneladende er de 10 enheder allerede solgt). Antallet af enheder, der skal produceres falder sammen med dem, at når det italienske firma også tilbudt en af ​​de klassiske juveler Fiktive mere af samlere ligesom 275 GTS4 Nart Spider 1967 -det konvertible version af 275GTB4-.

den motor hvilket vil øge den Ferrari F60 Amerika Det er kendt 6,3 V12 monteret i en central-forreste position, hvis specifik effekt er ikke offentliggjort (i Berlinetta F12, V12 denne udbytter 740 hk og 660 hk i FF). Det faktum, at andre officielt kendt er accelerationen, meddelelsen om, at denne eksklusive cabriolet af lærred tag Du kan nå 100 km / t stående start i kun 3.1 sekunder.

Et andet interessant element Ferrari F60 Amerika Det er, at det er i stand til lukke hætten lærred med køretøjet kører, så længe der ikke overstiger 120 km / t hastighed.

Uden kostume Ferrari F60 Amerika fremhæver sin duotone krop i blå med hvide striber, billede og lighed flere racing teams, som Ferrari har deltaget i flere sejladser afholdes på amerikansk jord. Æstetisk og sikkerhedsniveau, fremhæve to rollover beskyttende placeret bag sæderne dækket i læder og konkurrence sæder og kvalitetsmaterialer, der er spredt indeni.

Du kan også være interesseret

- Ferrari 458 Speciale A, den hurtigste Spider Cavallino