Opkøb Guide: small monocab Diesel

Opkøb Guide: small monocab DieselOpkøb Guide: small monocab DieselOpkøb Guide: small monocab DieselOpkøb Guide: small monocab Diesel

Der er mindre, under fire meter lange, såsom Suzuki Splash og Opel Agila (3,74 m) eller nytilkomne VAG Group, Seat Mii, Skoda og Volkswagen By op ¡(3,56 m ). Et segment biler udviklet til at passe byen som næsten enestående, men med former for monovolumen til at give overlegen beboelighed, med en mager kuffert, men behageligt for fire store scene. Men der ønsker en Minibus format alsidighed, mere indvendige rum og bagage kapacitet og udvide sit sortiment med flere muligheder, afhængig af større poise på vej- og motorisering muligheder uden at opgive en indhold størrelse, i det næste trin i markedet, du vil finde et større antal af muligheder.

en kategori som har vist en bom i den seneste tid, med antydninger af yderligere vækst med nye mærker på udkig efter en bid af kagen. MPV'er B, med en længde blandt de 4.05 og 4.10 m lang, hvoraf skiller sig tydeligt ud kun Meriva med en størrelse tættere på at Astra Corsa, på trods af at bruge den platform af sidstnævnte. Fordi resten er selv i proportioner ekstern af de største nytte, at kun en klart overstige højden (ca. 8 ekstra cm).

Dette udmønter sig i en mere anvendelige interiør, med en bredde tæt på at tilbyde en kompakt fem-dørs, klart overlegen højde, en højere kørestilling. Ikke både langsgående rum, som i de fleste tilfælde er endnu lavere ved hule knæ af passagererne på bagsædet, da de gør vokse i volumenal bagagerum og mere fleksible muligheder udnyttelse. Alle vedtage løsninger indstille det bageste rum, give mere volumen til bagagerummet eller bagsæderne efter behov, med sæder i længderetningen bevægelige, som kan foldes på ryggen eller hele, i halve, skjulte mængder under gulvet og øvre bakker, som er let fjernes for at udnytte de høje jorden.

den Diesel versioner er det mest søgte og, i alt en variant findes rundt 90 CV forbundet perfekt med sin filosofi. Og priser fra 14.000 euro, med mulighed for overskud under alle omstændigheder rabat pive plan.

C3 Picasso 1.6 HDi / 90

Citroën C3 PicassoPrisen fra 17,260 euro

Motor: 1,6 92 hk

Forbrug: 4,2 l / 100 km

Porter: 430-560 liter

Faces sin endelige cyklus efter at nå markedet i 2008, efter at have gennemgået en restyling et år siden for at opdatere sit image og udvide mulighederne for udstyr. Det har fire motor, to HDi (92 og 115 hk) og to VTi benzin (95 og 120 hk), som kombinerer med en række trim niveauer. resultat meget komfortabel, med en idiot meget bløde suspensioner, bevæger smidighed i byen og hurtigt i hovedveje, er smallere i meget krogede stier.

den bageste bænk Det er forskydelig 14 cm længderetningen, så du kan øge kapaciteten for nogle og interessant 430 liter, til 560.

Til fordel: Ride komfort og modularitet kuffert.

skranke: Krop roll og holde forsæderne.

Fiat 500L 1.3 Multijet / 85

Fiat 500LPris fra 17.000 euro

Motor: 1,3 85 hk

Forbrug: 4,5 l / 100 km

Porter: 410-505 liter

Har intet at gøre med den 500L 500, en model, der står lige tværtimod, ved at have en inde bred frugten af ​​kropsformer designet til dette formål, giver stor beboelighed og højvolumen trunk. Udover meget plads, viser det store doser af alsidighed i konfiguration, med længderetningen forskydelig bagsædet, med muligheden for at opdele den i to asymmetriske halvdele at konfigurere flere muligheder for rummet, baseret på brug, vi ønsker at give til forskydningerne, prioritering lasten eller beboelighed. Med korrekt adfærd, som ikke er vist meget præcis sving, med mere udtalt roll og begrænset smidighed mod andre rivaler.

Til fordelModularitet kuffert og livability.

skranke: Steering føler ved lav hastighed. Indvendige støjniveauer.

Ford B-Max 1.6 TDCi / 95
Ford B-MaxPrisen fra 18,350 euro

Motor: 1,6 95 hk

Forbrug: 4,0 l / 100 km

Porter: 370 liter

På Fiesta platform, har Ford udviklet denne originale MPV format hjælpeprogram. en funktionel model, som bringer kendetegnende for Glidende bageste døre systemet, som det giver en enorm kløft på mere end en meter bred, da der ikke findes den centrale søjle, for at få adgang bagsæderne med maksimal komfort og minimal indsats, kørsel bagsædet nemt at fordele belastningen. Dens overvejelse jo større indsats, der kræves håndtering af de to skydedøre indefra givet sin vægt. Hertil kommer, at B-Max står for effektivitet viser dets ramme vej, med en meget præcis styring føler og solid slidbane kurve.

Til fordel: Nem adgang til transportøren og adfærd.

skranke: Ledelse af komplekse skydedøre indefra. Fleksibilitet i forhold til andre rivaler.

Hyundai ix20 1.4 CRDi / 90
Hyundai ix20Prisen fra 17,740 euro

Motor: 1,4 90 hk

Forbrug: 4,5 l / 100 km

Porter: 470-565 liter

Efter forsvinden af ​​Matrix, havde Hyundai ikke har i sit sortiment til vores marked enhver minivan. Med ix20 genopretter dette format, der deler platform anvendes i Kia Venga, mere specialiseret i dette format. med 4,10 m i længde, Gør maksimal den indvendige rum, at tilbyde en virkelig rummeligt interiør, i forhold den bedste kropsstørrelse med hans lookalike, Kia Venga. Det er i tråd med repræsentanter for denne kategori af fleksibilitet, være bevægelige bagsæder længderetningen 14 cm individuelt i to halvdele, det samme som når ryglænene vippes.

Til fordel: Anvendelse af plads og krop volumen.

skranke: Usofistikerede og langsomme inddrivelser Motor.

Komme Kia 1.6 CRDi / 116

Kia VengaPrisen fra 19,606 euro

Motor: 1,6 116 hk

Forbrug: 4,4 l / 100 km

Porter: 470-565 liter

Kia virkelig har to suceptibles biler falder i denne kategori, med relanceringen af sjæl, nu i sin anden generation. Men dette med en mere afslappet og ungdommeligt design og MPV linje mindre markant, hverken giver den sædvanlige indvendige fleksibilitet af dette segment. Hvis du svarer alle disse betingelser komme, udover design differentieret interiør og en ekstern billede med den nuværende udformning sprog det mærke, der klart adskiller den dobbelte model Hyundai tilbyder en række motorer forskudt forskelligt. Det består af en variant 90 hk benzin, i diesel Der er to muligheder 1.6 115 og 128 hk, ingen motor tilbyder 90 hk 1.4. Det skiller sig ud som den ix20 for fremragende indendørs brug og bagsædebænken forskydelig i halve på langs.

Til fordel: Ride komfort og modularitet kuffert.

skranke: Krop roll og holde forsæderne.

Nissan Note 1.5 dCi / 90

Nissan NotePris fra 16.000 euro

Motor: 1.5 90 hk

Forbrug: 3,6 l / 100 km

Porter: 325 liter

anden generation Nissan Note, en moderne billede, der er også overføres til en interiør enkel og funktionel, med instrumenter ledsaget af lysdioder til at fremme mere effektiv kørsel. den bageste bænk flytter længderetningen og ryglæn foldes halvt. den bagagerum, uden at være meget store, tilbud meget regelmæssige former, have en handskerummet under gulvet 42 liter for at holde skjult klumper. Indtast støttesystemer kørsel usædvanligt i dette segment som advarsel lane afgang eller nærhed af en lateral køretøj, kameraer at kontrollere omgivelserne af legemet manøvrering eller avancerede tilslutningsmuligheder systemet. i diesel Denne udgave kun tilbud 1.5 dCi 92 hk, lavt strømforbrug og fremragende touch.

Til fordelTekniske systemer kørsel bistand og tilslutningsmuligheder. Adfærd.

skranke: Tør suspension. Få udstyr muligheder.

Opel Meriva 1,3 CDTi / 95

Opel MerivaPris fra 19.065 euro

Motor: 1,3 95 hk

Forbrug: 4,5 l / 100 km

Porter: 395-460 liter

Som i B-Max, Meriva byder på et system, åbne døre mærkning hans personlighed, i dette tilfælde i modsætning til de forreste døre åbne. favorisere bedre adgang til det indre, selvom ledelsen indefra er noget mindre komfortabel end traditionelle. Sæderne har langsgående uafhængig regulering og hældning af ryglænene, Det gør det let at indtage en komfortabel stilling eller sætte bagsæderne ifølge behovene i hvert øjeblik. Det er den største kategori, med 4,30 m længde, hvilket afspejles i det indre i alle dens dimensioner. Road er mere komfortabel end effektiv, med tre trin magt for varianter diesel: 95 hk 1.3 og 1.6 i 110 og 136 hk.

Til fordel

skranke: Åbning og lukning bagdørene indefra.