2015 Hyundai Veloster ankommer

2015 Hyundai Veloster ankommer2015 Hyundai Veloster ankommer2015 Hyundai Veloster ankommer2015 Hyundai Veloster ankommer

Det har været næsten fire år siden Hyundai Veloster empezase at sælge i Spanien, en logisk tid til dette nu med en opdatering både i design og med hensyn til udstyr til rådighed.

Den unikke coupe koreanske mærke, som har to døre i passagersiden og kun én på førersiden, Han har modtaget nogle ændringer i dit billede. I sin krop den understreger inkorporering af et ny kølergrill, Ud over den nye dæk eller xenon forlygter.

Inde de er inkorporeret højere kvalitet materialer at vinde i tilstedeværelse, selvom generelt designet bare ser ked af det. Det er netop den turbo-versionen af ​​186 CV, der fokuserer mere nyheder, fremhæver indarbejdelsen af ​​nogle nye sæder skrive "spand", en perforeret læderrat, en ny instrumentering og systemet 'Flex Steer ' om retning (med tre former for bistand), plus mulighed for at tilpasse interiøret med nye interiør farve 'Orange'.

Ny dobbelt kobling

Den Veloster Turbo fastholder den velkendte seks-trins manuel gearkasse, men nu kan du også anmode om en ny automatisk dobbelt kobling DCT mærke kaldet 7, mere udviklet end den seks-trins DCT som er stadig er til rådighed Veloster GDI 140 hk. Dette kan også tage manual.

Den nye ændring 7 DCT-version af Turbo tilbud forskellige former for anvendelse. D operation er fuldautomatisk, mens føreren ikke rører knaster, men hvis du bruger dem vil gå til manuel funktion i et par sekunder. Hvis du går fra D til sport, kan ændre et eller to gear ned med det samme, afhængigt af det tempo, som vi udfører. Så, uden at røre knasten vil operere i automatisk tilstand med en sport management; men hvis vi beslutter at bruge de knaster vil gå til en besvare fuldt manuel og vil ikke vende tilbage til automatisk, hvis du ikke sætter armen tilbage i D.

Den Veloster Turbo 186 CV 7 DCT går fra 0 TO100 km / t på lidt over 8 sekunder, mens tophastigheden er over 215 km / t, bebuder en kombineret forbrug på 7,1 l / 100 km. I øjeblikket er der ingen definitive priser 2015 Veloster rækkevidde, men fra Hyundai vi har tilkendegivet, at Turbo-varianten udstyret Det kunne være omkring 32.000 euro.