Jaguar XF Sportbrake 2017: Alle billeder og data

Ny Jaguar XF SportbrakeNy Jaguar XF SportbrakeNy Jaguar XF SportbrakeNy Jaguar XF Sportbrake

den Verdens nummer et tennisspiller, Andy Murray er bestilt til at afsløre nye Jaguar XF Sportbrake 2017. Jaguars velkendte vinder fornyet interiør rummelighed og trunk plads, samtidig med at de samme dimensioner som sin forgænger. den nye Jaguar XF Sportbrake ramme markedet med fem motorer, hvoraf fire er diesel og benzin, Det er dens basispris 45.600 €.

den nye Jaguar XF Sportbrake 2017 Den præsenterer en attraktiv velkendte krop. Med det, Jaguar ønsker at tilbyde en bil, der komfortabel rejse over lange afstande uden at ofre sportslighed, at formålet med at have den engelske mærke. For at gøre dette, har Jaguar fundet det passende at inkorporere selvnivellerende luftaffjedring bagtil alle dets versioner, hvilket sikrer en god og afbalanceret køredynamik uanset belastning. Til dette må vi tilføje vægtfordelingen, at omkring 50:50, ifølge den britiske mærke.

Jaguar XF Sportbrake 2017En af styrkerne ved Jaguar XF Sportbrake 2017 er din indvendige rum. Trods måling seks millimeter mindre end sin forgænger (i alt 4,95 meter lang), Er Akselafstanden er forlænget med 51 millimeter, hvilket gør det muligt at få plads i den bageste og har en lasteevne på 565 liter pladser. Derudover nye panoramatag Det lader i mere lys indeni, mens mere plads til bagsæde højde.

Jaguar XF Sportbrake 2017: Ekstra højdepunkter

Hvis udstyret af Jaguar XF Sportbrake 2017 vi tror ikke nok kan altid tilføje nogle af sine mest fremragende valg. Hvis vi ønsker at rejse med ekstra komfort og sikkerhed, er det muligt at have firehjulstræk og Konfigurerbare Dynamics-system, der gør det muligt for føreren at justere til din smag styretøjet, gas og transmission. Til dette må vi tilføje Adaptive Dynamics, der er oprettet af suspensionen i detaljer.

Derudover kan vi tilføje et sikkerhedssystem, der analyserer gestus af føreren for tegn på sløvhed og advare ham om, at han har brug for en pause og et armbånd, der fungerer som en nøgle til at låse op og starte bilen, der fokuserer på de chauffører, der ønsker at spille sport og frygter at miste sine bilnøgler.

Jaguar XF Sportbrake 2017Jaguar XF Sportbrake 2017: motorer

Som vi allerede har sagt, Jaguar XF Sportbrake 2017 funktioner fire muligheder Diesel og en af benzin. Blandt de diesel-versioner, finder vi powertrains 160 hk (Med manuel eller automatisk transmission og baghjulstræk) 180 hk og 200 hk (Begge med automatgear og firehjulstræk mulighed i den første serie, og dens mest magtfulde udgave) og en V6 300 hk (med baghjulstræk og automatgear).

Som for hans benzin-version. den Jaguar XF Sportbrake vil have en propel 250 hk baghjulstræk og automatisk transmission, med en maksimal acceleration på 241 km / t og når 100 km / t fra stilstand i 7,1 sekunder.

Du kan også være interesseret

- Jaguar F-Pace 2018: mere ydelse og mindre forbrug til den engelske SUV. Uanset hvad vi forsøgte!

- Jaguar XE SV Projekt 8: Jaguars historiens afslutning

- Alfa Giulia mod Audi A4, BMW 3-serie, Jaguar XE, Lexus IS og Mercedes klasse C