Peugeot 108 Allure, med alt det udstyr

Peugeot 108 Allure, med alt det udstyr

Banner Peugeotden Peugeot 108 Allure Det er nu tilgængelig på markedet; en bil små typer by erhvervet af højeste finish af området, tidligere kun tilgængelig til Peugeot 108 Top! konvertible krop.

Dette fem-dørs vinder i sine standard udstyr tågelygter, den opvarmede spejle, rattet med en tre-arm design (med skovle hvis forbundet med automatgear), finish og krom 15-tommer hjul.

Peugeot 108 Allure også det giver førerassistancesystem Aktiv By Brake (Nødbremsning).

den motorer De fås med Allure efterbehandling er det benzin 1,0 VTi 68 hk -parret med en automatisk gearkasse fem hastigheder ETG5- og den anden benzin PureTech 1.2 82 hk, Fås med fem-trins manuel gearkasse.

Prisen på Peugeot 108 Allure del fra 10.450 euro med samtlige rabatter anvendes på markedet (pive og salgsfremmende mærke).

Efter denne udvikling, dette øverste ende terminering og vi kan findes i alle kroppens stilarter og versioner af Peugeot 108, herunder de seneste specielle udgaver, at mærket har lanceret som hyldest til en verden af ​​tennis, Peugeot sport, der normalt giver sit sponsorat. I tilfælde af Peugeot 108 Open, også med Allure efterbehandling og udbydes med fem-dørs krop stilarter og cabriolet. Startprisen i dette tilfælde stiger til 13.200 euro.

En anden nyere og tennis relaterede spørgsmål er Peugeot 108 Roland Garros Edition, et kig på berømte franske turnering, og at tilbuddet er forbundet PureTech benzinmotor 82 hk. Kendt for sin æstetisk appel, fås med en sort eller hvid kropsfarve og detaljer appelsin, som huset af sidespejlet. Men alene kan det bestilles i Storbritannien og til en pris på 17.284 euro ændringen i euro.