Seat Ibiza 2015: mere effektiv, teknologisk og personale

Seat Ibiza 2015Seat Ibiza 2015Seat Ibiza 2015Seat Ibiza 2015

stor salg Seat siden Leon, den berømte og populære Ibiza, fornyes i 2015 med tilføjelse af flere nye funktioner, som giver det endnu mere attraktivt, hvis muligt. dette Ibiza opdatering Det premierer på Barcelona Motor Show, bliver uden tvivl en af ​​stjernerne i denne bil viser.

De første enheder af Seat Ibiza 2015 De vil være tilgængelig i spanske forhandlere sensommeren. Er det den sidste ændring Ibiza før forventet femte generation? Alt tyder ja. I mellemtiden, denne autentiske 'bestseller' første satsning det bredeste konnektivitet, med vedtagelsen af ​​den seneste Easy Connect multimediesystemer, at tillade hurtigere browsing, nøjagtige og højere grafik opløsning, plus en Fuld integration og forbindelse med alle former for Android og Apple-smartphones takket være den Link Spejl seneste udvikling af systemet.

den udvendige design af Seat Ibiza 2015 Det er fortsat stort set ingen væsentlige ændringer, de let ændrede former for det forlygter med kørelys LED typen såvel som tilbydes med legering af 16 og 17 inches nye lovforslag. For sin del, vil kroppen tæller med to nye farver: Blue Moon og Red Chile.

mere tilpasning

den inde i Ibiza 2015 ja det er at have mere væsentlige ændringer, med redesign instrumentpanelet, midterkonsollen og nogle andre elementer i instrumentbrættet. Valgmuligheder personalisering når du vælger farver og materialer i interiøret den vokser på tilbud takket være tilgængeligheden af ​​nye farve Packs, der kombinerer elementer af forskellige farver interiør at matche meget specifikke dele af udvendig (Nogle typer af dæk, for eksempel, vil blive tilbudt med to-tone indretning).

Seat Ibiza 2015

mere effektivitet

mekanisk område Seat Ibiza 2015 Det er allerede tilpasset til forureningsbegrænsende standard euro 6. Som noget nyt, er velkommen i at tilbyde benzin den nye motor Trecylindret 1.0 med effektniveauer 75 CV (Atmosfærisk udgave) og 95 og 110 hk (I de versioner Turboladet TSI). Til effektiv udgave 1,0 TSI ECOMOTIVE 95 hk, en stram niveauer af forbrug og emissioner er annonceret 4.2 l / 100 km og 94 g / km CO2, henholdsvis. En anden interessant motor og tidligere kendt som tetracilíndrico 1.4 ACT 150 hk, Smart-system cylinder deaktivering, bringer mere modernitet og effektivitet, takket være blot 4,7 l / 100 km kombineret forbrug godkendt.

I udbuddet diesel, den Ibiza 2015 modtager ny 1.4 TDI 75 hk, for hvilken den spanske firma bebuder et blandet brændstofforbrug på kun 3.4 l / 100 km og et emissionsniveau på 88 g / km CO2. Diesel andre versioner af 90 og 105 hk under ingen omstændigheder overstige 3,8 l / 100 km gennemsnitlige forbrug. For at give endnu mere effektivitet til hele spektret af Ibiza renoveret, alle versioner, hvad enten benzin eller diesel, skal du indtaste start / stop-start-system og automatisk standsning af motoren.

Chassis & Sikkerhed

den Ibiza 2015 Det sker for at få nye driftsparametre servostyring og affjedringssystem, med en ny justering i støddæmpere og stabilisator stænger. Den dynamiske drivkraft Seat Drive Profile, med to driftstilstande -Komfort og Sport- kan variere dæmpningen tilpasning for hver type leder.

Blandt de nye sikkerhedssystemer og kørsel assistenter, den Ibiza 2015 har bestået detektor af træthed og træthed, på den ene side, og på den anden, automatiske bremsesystem multicolisión, bremsning og automatisk bremser bilen efter en ulykke med henblik på at sprede den resterende kinetiske energi, der produceres.