Ny Hyundai i30, nu med en ny version turbo på 186 hk

Ny Hyundai i30Ny Hyundai i30Ny Hyundai i30Ny Hyundai i30

En af de bedst sælgende Hyundai i dag, i30 (er den anden bedst sælgende model i Spanien Hyundai ix35 bag), opdateres til marts næste år, når dens anden generation modtage sin første facelift. Æstetisk vi ikke finde mange forandringer: det vigtigste er på kølergrill med en nye sekskantede gitter, og legering, i deres størrelser 16 og 17 inches er blevet redesignet. Organet modtager også Tre nye farver: Hvid 'Polar' orange 'Karamel' og sort 'Jet'.

De tre versioner af Hyundai i30-fem dør, tre-dørs og også få velkendte udvikling i mekanisk sektion. Alle motorer nu overholder begrænsning af luftforureningen Euro6, med beføjelser spænder mellem 90 og 186 hk. i diesel, Send fire-cylindrede motorer: A 1.4 90 hk og 1.6 110 og 136 hk, at opnå en bedre rekord forbrug 3,6 l / 100 km og 94 g / km CO2 om emissioner.

Ny Hyundai i30 Turbo

I området fra benzinmotorer Vi fandt de største ændringer. De grundlæggende mekanik 1,4 liter, dette er helt ny, lettere, mere effektiv og nu 100 hk strøm, mens motoren 1,6 liter stater 120 hk. Alle disse mekanikere er vejr, med systemets 'Stop & go ' og dynamo management system (AMS), forbeholde tegnet turbo til den nye version, der ledsager denne 'restyling'.

Den nye Hyundai i30 også ikke glip af din udnævnelse af fem års garanti, der tilbydes af den sydkoreanske mærke i deres modeller. Teknologisk set er opdaterede i30 inkorporerer varslingssystem i parkeringspladsen exit, bi-xenon forlygter eller forbedret intelligent parkeringssystem.

Ny Hyundai i30 Turbo

Ny Turbo-version

det hidtil ukendte Hyundai i30 Turbo del deraf 1.6 motor TGDI vi allerede vidste Veloster Turbo og med samme kraft og samme par: 186 hk og 27 mkg. Det er også forbundet med nye automatiske dobbelte kobling syv-trins (Som erstatter den gamle skift momentomformer sekstrins), en transmission er også tilgængelig for mekanisk 1.6 Diesel som en mulighed. Accelererer fra 0 til 100 km / t på 8 sekunder og når op 219 km / t.

Designet og udviklet i teknikken hovedkvarter Hyundai i Rüsselsheim, Tyskland, og er udviklet i Nürburgring, Hyundai i30 Turbo leveres også med karakteristisk som giver den en større sportslighed: Startende med 18-tommer hjul, den sportsundervogn eller Specifikke indstillinger for retningen; gennem ny kølergrill, den røde detaljer i de forreste og bageste kofanger, LE beaconsD foran og dobbelt bagudgang udstødning; op til sport forsæder, røde detaljer og sporty instrumenter i cockpittet.