Dette vil være den næste Audi A8 vil ankomme i år

Audi A8 2017 er designet til Kina og resten af ​​verdenAudi A8 2017 er designet til Kina og resten af ​​verdenAudi A8 2017 er designet til Kina og resten af ​​verdenAudi A8 2017 er designet til Kina og resten af ​​verden

Vi er nødt til at se den kofangere, kølergrill og forlygter fremtid Audi A8, så vi viser rekreation Computer lavet af vores specialist, men Audi har forladt os se og røre deres interne: en ramme Det har til formål at øge komforten til nye højder. Selvfølgelig, med sin ASF-teknologi (fra "Audi Space Frame"), Kombi plader, bjælker og knudepunkter, selvom fuldstændig revideret. Og vi antager, at hovedlinjerne i Audi Prologue koncept, der markerer hovedlinjerne i designet.

Inde i Audi Prologue koncept, der varsler det indre af Audi A8

Audi A8: Call Me multimaterialesprøjtestøbningsmaskine

Alt er klar til at give den startknap på Neckarsulm planten (Tyskland), hvor det vil ske igen Audi A8, sin fjerde generation, som vil nå ud til kunder efter sommeren.

Der, ved siden af ​​nøgne kroppe af Audi A8, materielle specialister og Audi letvægtskonstruktion har forklaret os, hvordan den nye bil vil være så revolutionerende, at De har haft til at bygge en ny Body Shop, en gigantisk ny bygning, hvor de sameksistere Robotter 500 og 500 operatører. Den Audi A8 er stadig aluminium, men en formel emne: 58 procent af vægten af ​​rammen er aluminium A8. Og resten? Hvis en B-søjle og stål er placeret i Audi A8 tredje nuværende generation at forbedre side slagstyrke, den fjerde generation A8 Det vil tage 40 procent af stål. Med Audi R8 sports oplevelser, forstå mulighederne for kulfiber og dette er det tredje materiale bliver en del af rammen af ​​Audi A8.

Stål og repræsenterer 40 procent af vægten af ​​Audi A8, aluminium vinder terræn

Mindretal, kun 2,7 kg, kulfiber når store serier for paneladskillelsesindretningen boot rum, og som er i samme stykke som den bagerste bakke. Den fjerde er magnesium, som det anvendes til klassisk stykke der skal fæstne tårne ​​suspension som kendt i racerbiler. Ad nauseum hørte vi, at det vigtigste har været at placere det rigtige materiale på det rigtige sted.

Audi A8, ny benchmark i komfort

Audi ønsker at få en komfort aldrig set. De mener, at Det er det nuværende krav om kunderne. Det tjener ikke sofistikerede suspensioner eller placere isolatorer, før at du er nødt til at få mere stiv struktur muligt. Først da vil sikre, at hjulet ikke når uønskede vibrationer, de krop ikke ryste og producere lyde, suspensionen faktisk arbejder med de nøjagtige vinkler som designet. Med henblik herpå stivhed materialer er blevet valgt, selv hvis der var at opfinde byggemetoder. Siger, at de har fået, og at den fremtidige Audi A8 vil have en 24 procent stivere end det nuværende Audi A8, men uden at angive en værdi.

Nye byggemetoder tillade mere generøse hule dør

Elektrificering er også komfort

Må ikke bare tænke på at skyde uden støj, vibrationer, uforstyrrelig ... gammeldags. Gentagne gange de mindede os om behovet for en ramme i stand til at rumme batterier og beskytte, fordi engang kendt en jævn strøm af elbilen, ordet komfort kommer en anden dimension. Audi A8 søger at drage fordel af det, men har ikke afsløret hvilken grad. Vi kan formoder, efter at have set begreber som Audi Q8 Sport Concept, som blev præsenteret på Detroit Motor Show. Det er vigtigt at tænke, at selv om de ikke har præciseret, hvilke konkrete modeller har manifesteret sig alle Jeg lærte med Audi A8 vil passere til andre segmenter af Audi. Dette kan indebære, at fremtidige modeller som Q8, e-tron, fremtidig A6 og A7, for eksempel, har meget til fælles med det, vi har set. Limning, skruning, lasersvejsning, nitter, tablocked, etc, ikke mindre end Fjorten sammenføjningsmetoder i den nye Audi A8, en samling af tecnolgías der efterlader konventionel modstandssvejsning af andre biler som marginal. Og efter alt dette, med så stor en indsats og nye materialer, De indrømmer rammen vejer 50 kilo mere end før. Det kan kun betyde én ting: Hvor meget komfort har ikke fået Audi A8, hvis der for det har accepteret opfede!


Du kan også være interesseret

Alle Audi biler kommer: SUV, elektriske ... og mere

Audi A6 2018: den nye generation om