BMW M5 2018: første billeder af den kommende firehjulstræk M5 …

Første billeder af den kommende BMW M5 2018 ... den mest bestialske salon.Første billeder af den kommende BMW M5 2018 ... den mest bestialske salon.Første billeder af den kommende BMW M5 2018 ... den mest bestialske salon.Første billeder af den kommende BMW M5 2018 ... den mest bestialske salon.

En af de nyskabelser, at BMW vil vise os i den kommende Frankfurt Motor Show er fremtiden BMW M5 udviklet over de seneste 5 Series G30... men vi kan allerede nu se, hvordan det vil være. I www.bmwblog.com har bogført nogle billeder fra en video, der er blevet lækket på en kinesisk hjemmeside, hvor du kan se bare den måde vil helt sikkert være den næste BMW M5.

Ved første øjekast kan det ses, at den nye BMW M5 Det har en paragolpes foran bottom propper med større ventilation i andre versioner af Serie 5. Som også vist, lamellerne af den karakteristiske "dobbelt nyre" BWM De er malet i sort. den paragolpes bagtil Den præsenterer et nyt design, med funktioner, der forbedrer sportslighed af M5, forstærket med dobbelt afgangsrør og den centrale diffusor. Og gå ikke glip af en diskret spoiler på bagklappen. den finner også synes udvidet sammenlignet med andre versioner af Series 5, og også fælge De er specifikke. Slutresultatet er sporty og elegant underspillet, men lad dig ikke narre.

BMW M5 2018 Frankfurt Motor ShowFor et par uger siden lærte vi af nogle af de tekniske funktioner i den kommende M5 ... at skræmmende. Det har været den blok V8 Twin Turbo 4.4, men magt er steget op til 600 hk (Tidligere 560 hk). Også får et forhold over ændringen, som ikke længere er den DKG dobbelt kobling, den ZF Steptronic momentomformer 8 hastighed. Men mest slående vil være den ny transmission.

Selvom purister resultere gå imod naturen og historien af ​​M (udelukker SUV X5 og X6) BMW Han har givet det næsten obligatorisk skridt til at udvikle det nye M5 med AWD... som det skete i "hoop" Mercedes med dets E AMG. Kort sagt, BMW og Mercedes De er færdig med at bruge den naturlige indstilling Audi og i dette tilfælde RS6. Men sikkert den transmission integreret den M5 Det vil blive godt modtaget af mere skuffet. BMW Det har udviklet en transmission tre tilstande drift: omfattende, integreret baghjulstræk sport og! denne tilstand frigør centrum forskellen, således at M5 ville arbejde som en konventionel RWD. med Aktiv bageste differentiale og 600 hk understreger dens bagdæk, vil den kommende M5 kræver nerver af stål og en masse ekspertise til at realisere sit fulde potentiale. Men tilstrækkeligt aktivere 4WD-tilstand at omdirigere M5 på sporet.

Du kan også være interesseret i:

25 nye BMW indtil 2021

Vi tester den nyeste BMW M5

BMW X7 og andre SUV