DS vil frigive en elektrisk eller hybridbil hvert år

En elektrisk eller hybrid hvert år for DSEn elektrisk eller hybrid hvert år for DSEn elektrisk eller hybrid hvert år for DSEn elektrisk eller hybrid hvert år for DS

DS, den division af luksus af Citroën, Det har til formål at i 2025 mere end en tredjedel af modeller foreslå sit sortiment en form for elektrificering; enten hybrid eller elektriske versioner. For at opnå dette, er de planlagt til at præsentere mindst én ny model hvert år.

den første at ankomme, i foråret 2019 vil blive plug-in hybrid DS 7 Crossback E-spændte. SUV med 4,57 meter lang, som kombinerer en varme drivmiddel 2.0 THP 200 hk med to elektrisk med 80 Kw (109 hk), der tilsammen løber frem 300 hk og 45,9 mkg. En af de to motorer skal placeres på tværs bag ændringen og forbrændingsmotoren, mens den anden vil blive placeret i den bageste. Således som DS ske i 5 HYbrid4, vil AWD, være, indtil videre, den eneste version af området til at disponere over det. stikker også en premiere gearkasse 8-trins automatisk EAT8, som lover et stort spring i både komfort og hastighed i overgange fra én hastighed til en anden. Dens lithium-ion batteri med 13 kWh vil give dig mulighed for at rejse om 60 km i rent elektrisk funktionsmåde.

I mellemtiden, det franske firma arbejder med DSV-02 den formel E, hvor gearkassen og løbehjul er forskellige i hvert hold, og det DS prototype E-Spændt, en sporty baghjulstræk med to elektromotorer udvikler 402 hk sammen med 250 km / t tophastighed og 310 km autonomi. Med dem er at få erfaring og indsamle oplysninger til fremtidige produktionsmodeller; som vil være over spændingen V 400 700, der allerede anvendes i formel E.

Du kan også være interesseret

DS 7 Crossback

DS E-Spændt