Kia Forte 2017 og mekanisk teknologi gennemgang

Kia Forte 2017Kia Forte 2017Kia Forte 2017Kia Forte 2017

Kia Forte 2017 modtager en opdatering model generelt, mindre ændringer i en restyling, der er blevet set på Detroit Motor Show 2016 og vil i handlen i første kvartal i år.

denne nye Kia Forte understreger i sin design til noget sporty foran og aggressive end før, og ved langstrakte optiske grupper. Samlet set ganske minder om den renoverede Kia Optima. I ryggen den passerer noget lignende, om end mere diskret med en ny kofanger og diffuser regningen med nogle sportslige farvestoffer.

Kia Forte i 2017, kan du vælge mellem opsigelse niveauer LX, S og EX, den første af dem det grundlæggende, efterfulgt af S, som omfatter nogle af sine læder interiør finish, som rattet og alufælge 16 tommer, dagtimerne LED-lys og en hækspoiler. til Kia Forte EX, de 17-tommer hjul og opvarmede lædersæder er tilføjet.

Infotainmentsystemet være forbundet med Android Auto eller Apple carplay, som gør det muligt at bruge funktionerne i mobile operativsystemer med nøgle europæiske marked.

Den valgte motor er 2,0 GDI benzin fire cylinder 173 hk magt, der erstatter den tidligere 1,8 GDI benzinmotor. Propellen er koblet til en manuel gearkasse seks-trins, med mulighed for at vælge automatisk transmission, også seks relationer.

Du kan også være interesseret

Kia Telluride Concept, prototype Detroit

faktiske forbrug af Kia biler

Kia Niro, en hybrid SUV