Hyundai Genesis Coupe 2014 sportslighed opdateret

Hyundai Genesis Coupe 2014Hyundai Genesis Coupe 2014Hyundai Genesis Coupe 2014Hyundai Genesis Coupe 2014

En af de mest attraktive biler Hyundai sælger i USA, den Genesis Coupe, Den opdateres på 2014. Serien, alle versioner af dette sporty baghjulstræk Du vil komme udstyret med opvarmede spejle og ny front og tågebaglygter. I udbud organ farver, Du vil være i stand til at vælge nye fem farver: Santiago White, Ibiza blå, Caspian Sort, Casablanca White og Empire State Gray.

den Hyundai Genesis Coupe 2014 udstyr Det vil regne med aktiv fartpilot, multimedie-systemer Infotainment Hjem Link og Blue Link, Kollisionsadvarslen enhed og automatiske tjenester meddelelser, vejhjælp og nødhjælp i tilfælde af uheld.

Mekanisk, den Hyundai Genesis Coupe 2014 ingen nye produkter og fortsætte med at blive tilbudt med to benzinmotorer: den 2,0 fire cylindre turboladet af 277 hk og 37,93 mkg drejningsmoment og 3.8 V6 352 hk atmosfæriske og 40.68 MKG af drejningsmoment. Chauffører kan vælge mellem to typer af gearkasser: En seks-trins manuel og 8-trins automatgearkasse momentomformer. Hvis du vælger sidstnævnte, ejere af 2014 Genesis Coupe vil være tilgængelig knaster placeret på ratstammen for manuelt at aktivere hver af gearene.

Husk, at Hyundai Han solgte denne model i Spanien på kun 120 enheder limited edition. I øjeblikket er der ingen tvivl om, at Sydkorea tilbagevenden at markedsføre det i Europa nyheder.

Det er vores opfattelse

De, der har været i stand til at køre det, siger, at det er en sjov bil og kræver en vis færdighed at tæmme ham. En skam, at øjeblik vi ikke kan se det på vores veje. Amerikanske bilister selv, der kan nyde det til en startpris på $ 26.350 (ca. 19.350 euro i løbende valutakurser).

Du kan også være interesseret

- Hyundai Genesis Coupe, vi forsøgt