Seat Ibiza 2017: indtryk af dets design og interiør

Seat Ibiza 2017: dette er dens udvendige design og interioSeat Ibiza 2017: dette er dens udvendige design og interioSeat Ibiza 2017: dette er dens udvendige design og interioSeat Ibiza 2017: dette er dens udvendige design og interio

Vi hjælper med første premieren på den nye Seat Ibiza 2017 den femte generation en af ​​de mest populære i den nyere historie af de spanske automotive biler, en bil vil nå vores marked i juni i år.

i dette første tilgang med den Ny Seat Ibiza, Vi kan forsikre dig om, at der ikke en spektakulær slående design ved at tilføje banebrydende æstetiske elementer. Det kunne være en mini Lion fordi selv om der er mange slag taget udviklet sig fra sin storebror. Det vil ikke være en prangende første bil på gaden, fordi for at se, hvem der er den smukke, der tør radikalt ændre et design, der har været i drift, og hvordan de seneste år. Det er rigtigt, den nye Seat Ibiza DNA holder brandet nu ser næsten Ateca Seat nybegynder og Seat Leon renoveret 2017, dog med lidt finpudsning, "forstørre" som en hætte med mere "nerve" flere trin skulpturelle hjul i Leon, lateral nerver der interagerer i parallel, en baglygte bidende meget på siderne...

Generelt mener vi, at den Seat Ibiza 2017 Det er velproportioneret, med større bredde for sættet at vinde æstetisk tilstedeværelse og indre rum, kamp for at vinde mere plads til knæ og beboerne i de bageste sæder, samt øge boot kapacitet og sænke sin lastning munden i lette opgaver med pakker -den bagagerum du har Background to højder, med toppen flugter med bagsæderne perfekt når den er foldet til at generere en belastning overflade perfekt standardsatsordning.

Indvendig Seat Ibiza 2017Seat Ibiza 2017: vi sad inde

når vi tager et sæde i Seat Ibiza 2017 Vi sætter pris på en instrumentbræt med en midterkonsol er på udkig efter føreren for at give alt, hvad du har brug for i form af ergonomi, komfort og sikkerhed. Nice moderne interiør design Jeg sætter pris på nogle fluffy og ikke alle plast i nogle af de centrale steder, dem der kan lide at spille, og hvor gerne minimalt synke fingeren. Vil dette eksklusive detaljer til hans senere brødre Volkswagen Polo fremstillet i Pamplona eller Audi A1 lavet i Martorell? Vi troede, at de skud kan gå her.

i bagsæderne, god adgang til dem og masser af plads til knæ og hoved, resultat af en battle stiger med ni centimeter og en position af beboerne meget deprimeret. Det er også bemærkelsesværdigt, at lateral synlighed for bagsædepassagerer kan belånes i tilfælde af børn eller personer af kort vækst, ud over at montere en voluminøs central tunnel, som kan trække den femte plads. Synlighed manøvrer også kan være noget hæmmet af en base af C søjle med meget indflydelse på vinklen af ​​vores blik for at dreje hovedet til højre. Første indtryk, der vil røre sit tilslutning eller rette i vores første kontakt i fire måneder.