Klasse V Mercedes AMG Line, den mest tilpasselig rum

Mercedes Class V, ifølge AMGMercedes Class V, ifølge AMGMercedes Class V, ifølge AMGMercedes Class V, ifølge AMG

Det er første gang, afdelingen AMG til opgave at udvikle sport -og hvad deportivos- af Mercedes vier sin tid til klasse V, den Mercedes længst væk fra de tekniske principper og åndelige AMG. For nu har det ikke gået op for dem montere en V8 med fem hundrede CV til klasse V, alt vil komme, og har fokuseret på at tilpasse æstetisk løsninger sport og foreslå muligheder, der styrker karakter af store rejsende, der låner klasse V.

Mercedes Class V

begge paragolpes er nye faktura og foreliggende shots af køling af højere størrelse at de ser meget aggressiv. Bag modtager også en lille spoiler på porten. den fælge af 19 inches med en bestemt konstruktion 7 eger De ender med at give et billede sporty, medunderskrives af en reduktion højde den karrosseri af 15 mm. Denne reduktion i højden bestemmes af den monteret omkring kortere fjedre og fast og specifikke dæmpere, som i sidste ende vil forbedre rørende kørsel, den stabilitet og dynamisk mellem kurverne klasse V.

Mercedes Class V

Inde i beluftere er krom og vises indsatse i kulfiber. den pedaler speeder og bremse har slående billede, der gøres aluminium poleret, den reneste stil AMG GT. I midterkonsollen har det gjort det muligt et nedkølet rum. Valgfrit kan du også have en 5-liters bærbare køleskab. sæderne sekund og tredje række vil have køling, udover varme. AMG også for online har udviklet specifikke understøtninger i sæderne til iPad.

Mercedes Class V

AMG Det har også fremstillet en loft pspektakulære anorámico til klasse V, Det største segment er Mercedes, med nogle foranstaltninger 1,90 x 1,12 meter. Det er opdelt i to dele. Fronten er glidende og faste den anden. Som et kuriosum, har det en regnsensor og hvis taget var åben, er indstillet til regn, han netop lukket.

Mercedes Class V

denne nye AMG linje Det vil begynde at tilbyde senere på året. Det vil være til rådighed i alle den mekaniske versioner og tre lange legeme.