I 2025 vil BMW have op til 12 biler hundrede procent elektrisk

I 2025 vil BMW have op til 12 biler hundrede procent elektrisk

BMW vil tilbyde op til 25 modeller elektrificeret i 2025, 12 af dem er et hundrede procent elektrisk, med autonomier på op til 700 kilometer. Dette blev annonceret af formanden for mærke Harald Krüger, en signatur begivenhed i München. Det har også sikret, at den øgede produktion af elektrificerede mønstre vil påvirke alle serie modeller BMW-koncernen, herunder Rolls-Royce mærker og BMW M.

"Som en pioner i elektrisk mobilitet, begyndte vi at teste vores bilpark mini E Electric i 2008. En værdifuld viden blev integreret i vores første fuldt elbil produktion, BMW i3, Den oprindelige "bemærkede Harald Krüger. "BMW i3 har været den bedst sælgende elbil i verden i sit segment siden lanceringen i 2013. Vi er lykkedes at overføre teknologi til andre modeller BMW i".

Præsidenten fortsatte med at forklare, at "vi er meget stolte af at kunne tilbyde kunderne det bredeste sortiment af premium biler elektrificeret hele verden. Dette fald, vil vi have ti elektrificeret køretøjer til rådighed: Ni biler og elektrificeret vores evolution C-elektriske". "I år vil vi levere 100.000 elektrificeret biler til kunder. I slutningen af ​​2017, vil der være i alt mere end 200.000 køretøjer på vejene elektrificeret BMW Group".

Udviklingen i Frankfurt

Præsidenten har bekræftet, at selskabet vil præsentere ved den International Motor Show i Frankfurt en ny fire-dørs elbil, der vil blive placeret mellem i3 og i8 hybrid sports modeller. Derudover kan du se konceptet for den nye Mini E Electric, hvis lancering er planlagt til 2019. "Som vi annoncerede, vil vi have en X3 elektrisk variant 2020. En lidt tidligere, i 2018, den vifte af elektriske og hybride plug-in biler BMW vil udvide med ankomsten af ​​den forventede spektakulære BMW i8 Roadster. Og som kolofon, er det planlagt til at BMW inext, vores næste spydspids af innovation for 2021". Det vil være 100% elbil og selvstyrende kørsel.