Skoda Kodiaq, en SUV med meget konkurrencedygtige priser

Priserne for den nye Skoda KodiaqPriserne for den nye Skoda KodiaqPriserne for den nye Skoda KodiaqPriserne for den nye Skoda Kodiaq

Skoda Du har allerede bekræftet deres priser ny SUV, Skoda Kodiaq ... men for øjeblikket for det franske marked falder sammen med fejringen af Paris Motor Show. For at finde ud af, hvad omkostningerne til detaljer i den spanske bliver nødt til stadig vente et par dage Selv om disse specifikke priser til Frankrig tillade være en meget præcis idé om, hvor de vil gå de officielle priser på Skoda spansk Kodiaq, nogle modeller, der kunne allerede klatre og foranstaltning.

den mere overkommelig udgave, som bærer motoren 1.4 TSI 125 hk af denne nye SUV, vil koste 24.950 euro. Passagen af ​​4x2 til 4x4, i disse versioner hvor det er muligt at have begge muligheder, Det vil koste 1.500 euro.

Skoda Kodiaq: i Spanien, med store tilbud

den Skoda kampagnetilbud i Spanien repræsenterer et gennemsnit rabat på listeprisen for omkring 3.000 euro. I virkeligheden, i Skoda Octavia fx flytte mellem 3.100 og 3.500 euro.

Skoda Kodiaq 2017

Det forventes, at samme til at ske med priserne vil finde købere Skoda Kodiaq når, der starter i januar, kan bestille denne SUV. således Skoda Kodiaq mere overkommelige, 1.4 TSI-motor med 125 hk og Active slut omkostninger, virkelig, lige under 22.000 euro. Den øverste trin i Skoda Kodiaq rækkevidde ville besætte 2,0 TDI 190 hk firehjulstræk og DSG, Spanien, hvis prisen ville være lidt under den psykologiske barriere for 30.000 euro.

Således, este SUV 4,70 m lang tilgængelig meget konkurrencedygtige priser, især når giver plads enorm interiør og avanceret teknologi, delte det med andre modeller af det industrielle gruppe som Volkswagen Tiguan og Seat Ateca.

Skoda Kodiaq: syv plazs, 800 euro

Imod begge (og i hvert fald i øjeblikket, i det første tilfælde), den Skoda Kodiaq er den eneste af de tre SUV udviklet på MQB-platform som giver mulighed for at have syv sæder. Den tredje sæderække, der fremmer denne besættelse vil være en mulighed på alle markeder (i Spanien muligheden for at blive en standardfunktion blev hefted), hvis første officielle pris, som afslører Skoda Frankrig, vil være 800 euro.

Du kan også være interesseret i:

Alle hemmeligheder Skoda Kodiaq

Skoda Kodiaq i Tour de France

Alle fremtidige Skoda indtil 2019