Maserati GranTurismo 2018: dette er den nye sportsvogn

Maserati GranTurismo 2018: den store sport, renoveretMaserati GranTurismo 2018: den store sport, renoveretMaserati GranTurismo 2018: den store sport, renoveretMaserati GranTurismo 2018: den store sport, renoveret

Wall Street har været et område af Maserati valgt at vise verden sin nye Maserati GranTurismo 2018. New York Stock Exchange var et direkte vidne til den nye sports brand trefork, hvor Reid Bigland, administrerende direktør for brand, ringede klokken bebuder slutningen af ​​dagen. Ved siden af ​​ham, en Maserati SQ 4 "Nerissimo Edition", eksklusiv udgave af USA, blev også udsat.

For sin del, den nye Maserati GranTurismo viste små ændringer i sine ydre æstetik. Stoframmen har undergået mindre ændringer og er sænket lidt i højden, at få en ny luftstrøm inde og en mindre reduktion af Cx 0,01 i luftmodstanden.

Inde, blev de tilføjet den højeste kvalitet i deres finish, en 8,4 inch med som styrer alle data på køretøjet Infotainment og en Harman lydudstyr der vil glæde de fleste musikelskere. Endvidere har de to individuelle bagsæder, som giver passagererne forblive fire voksne.

Det bedste er skjult

Men når vi taler om Maserati taler om lyd, hastighed og sportslighed. Og så må vi se under kølerhjelmen. Den nye Maserati GranTurismo Sport kan vælges og MC-version (Akronym for Maserati Corse), begge med en 4.7-liters V8-motor og 460 hk. dog MC-versionen giver lidt højere ydeevne at Sport når derfor 100 km / t på 4,7 sekunder (en hurtigere end den tiende Sport) og 301 km / t hastighed spids (299 km / t Sport). Begge montere en automatisk transmission ZF syv hastighed, således at den eneste forskel mellem de to modeller er en lidt lavere vægt MC-versionen.

Du kan også være interesseret i:

Maserati Ghibli, prøv den spektakulære salon

Maserati Levante, testet en sport luksus SUV

Maserati Zagato Mostro, den "monster" på amatør hjul