En ny BMW Isseta for fremtidens by? Ja!

BMW Isseta, hvad i det XXI århundrede ville?BMW Isseta, hvad i det XXI århundrede ville?BMW Isseta, hvad i det XXI århundrede ville?BMW Isseta, hvad i det XXI århundrede ville?

Hidtil har BMW Isseta Det er uden tvivl et af de sjældneste biler nogensinde er skabt. Sine små dimensioner 2,3 meter lang cirkulerede kun tilladt én person inde, men, helt sikkert, parkering var ikke et problem for deres ejere. I årenes løb har biler været stigende deres størrelse, som har været en hovedpine ved parkering i stigende grad mættede byer. Og hvis den løsning var at vende tilbage til oprindelsen?

Dette må have tænkt Justin Hyunjung Cho, en japansk designer har foreslået BMW Isseta fornyelse især som en løsning på parkering i store byer og samkørsel. Ifølge Justin, ville dette bestemt køretøj har en meget lovende fremtid, hvor det er sværere og sværere at finde en tom hul.

For at tilpasse sig skiftende tider, har designeren næppe ændret nogle æstetiske detaljer i den oprindelige krop, selv det anført, at døren forbliver i front, selv om dens åbning ville finde sted lodret for at spare plads. Indvendigt kan op til to passagerer nyde autonom kørsel, da denne BMW Isseta mangler de klassiske kontroller (op hjul).

Det ser ud til, at vi stadig nødt til at se bruge et par år, indtil vi kan opfylde disse typer af biler i vores byer, men ideen er original og synes at have meget fremtid forude. Og hvem ved, måske BMW er sat i Justin designs til at tilbyde at være en mikro byerne med de bedste muligheder for mobilitet i byer.

Du kan også være interesseret i:

Alt den tilsluttede bil vil gøre for os

Nissan VMotion 2.0 Koncept: fremtidig mobilitet

Summit Audi 2017: Overvejelser om autonome biler og kunstig intelligens