7 unikke og utrolige Rolls-Royce Mellemøsten

Rolls hylder UAERolls hylder UAERolls hylder UAERolls hylder UAE

den luksusmærker i stigende grad de er mere interesseret i Mellemøsten, et marked, hvor særlige versioner og eksklusive personalisering er yderst relevant. For Rolls-Royce forhandler Dubai, De Forenede Arabiske Emirater, er den tredje i antallet af salget af alle, som har spredt rundt om i verden, men de fleste regningen. Hans seneste feat er oprettelsen af syv unikke modeller inspireret af arkitektur, historie og traditioner. Se nogenlunde hvad hver repræsenterer.

Rolls Royce Phantom Sheikh Zayed

den Rolls-Royce Phantom forsøger at genskabe den stil Sheikh Zayed Grand Mosque den dobbelte tone din krop malet hvid og guld. Både i og uden fremspringende blomstermotiver, med et håndværk, hvor de har investeret omkring 800 timers arbejde, med broderier består omkring 400.000 sømme.

Rolls-Royce Phantom Coupé Qasr Al Hosn

versionen coupe den Rolls-Royce Phantom fremkalder styrken af Qasr-Al Hosn, traditionel bygning af sheiker i Abu Dhabi, med en to-tone krop også lyse hvide og blå med guld accenter.

Rolls Royce Phantom Drophead Coupé Desert Rose

At huske ånden i sedimentbjergarter der danner smukke blomst-formet krystaller, opkald Desert Rose, Cabrio Phantom Drophead Coupé Den er malet hvid med toppen og hætte i en dyb bordeaux, der forsøger at genskabe det visuelle indtryk.

Rolls Royce Ghost antikke handelsruter

den Rolls-Royce Ghost, sedan i størrelse under Phantom, genskaber gamle handelsruter med en hvid og guld kage vekslede med guld glitter og gule linjer med repræsenterer sten og sand toner af disse legendariske ruter.

Rolls Royce Dawn Pearling tradition

Den konvertible struktur, der anvender Wraith, den Rolls-Royce genskaber Pearling og nuancer af havet med sine forskellige blå, sølv og beige.

Rolls-Royce Wraith falkejagt

For at fremkalde en sådan betydning for befolkningen i E kunstmiratos Arabiske Emirater som er den af falkejagt Det bruges til at Rolls-Royce Wraith Immaculately hvid med guldsmykker tegning af en falk og et indre af rødbrun pels.

Sheikh Zayed Rolls-Royce Wraith

Den ultimative realisering af denne eksklusive serie af syv enheder hyldest til den spektakulære arkitektoniske arbejde Sheikh Zayed-broen i Abu Dhabi, med det blå hav og hvid og sølv konstruktion.

Du kan også være interesseret

Rolls-Royce Wraith flere rockere og solidaritet

Rolls Royce tuneado vildere

Rolls-Royce Phantom Zenith Collection