Nissan Qashqai 360, en SUV at ‘ser’ alle

Nissan Qashqai 360 detailNissan Qashqai 360 detailNissan Qashqai 360 detailNissan Qashqai 360 detail

Nissan fortsætter Gouging en af ​​sine modeller største sælger i Europa, den Qashqai (I Spanien var det den fjerde bedst sælgende bil i 2012). For at øge interessen for denne model, har den japanske mærke besluttet at tilbyde den Qashqai ny 360-versionen, en interessant variant bringer alt fra synspunktet udstyr og små æstetiske detaljer differentiatorer forhold til resten af ​​rækken af ​​dette SUV.

Nissan Qashqai 360, en SUV at 'ser' alleEt af de vigtigste elementer i den nye Nissan Qashqai 360 Det er inkorporeringen af ​​serie Perifere vision system Around View Monitor, en indretning, i hvilken de vigtigste elementer er fire kameraer placeret rundt om kroppen, der gør det muligt at fange stort set alt hvad der sker omkring dette crossover. Den billedbehandling kan udføres punkt til punkt eller gennem en mere omfattende og generiske vision.

den Qashqai 360 Det har andre specifikke former for udstyr, såsom systemet Nissan Connect, en MMS-enhed tilslutningsmuligheder og kompatible underholdning iPod, navigation satellit og håndfri betjening Bluetooth. I det ydre, det Qashqai 360 også kendetegnet for at tilbyde en ny farve -white krop med nácar- virkning, langsgående stænger loft opbevaring af sort og legering specifikt design med en diameter på 18 inches.

den nye Nissan Qashqai 360 Det kan indledningsvis kombineres med motoren Diesel 1.6 dCi 130 hk, en mekanisme, der også tilbyder andre køretøjer Renault-Nissan gruppe, såsom Mégane eller Scenic. I tilfældet med Qashqai, niveauer af forbrug og emissioner rapporteret for denne fire cylindret turbodiesel er 4,5 l / 100 km og 119 g / km CO2, henholdsvis.

Ankomsten af ​​den nye Nissan Qashqai 360 Det er planlagt til næste måned februar. For at fremme det, vil det blive afholdt i en reklamekampagne, der har til formål at fange opmærksomheden af ​​mobile brugere. Her fra ansøgning downloade Shazam og fra tiltrækning QR-koder skabt til lejligheden og offentliggjort i trykte annoncer (magasiner, aviser og kataloger papir), vil 'jord' på en specifik internetportal, hvor hovedpersonen er den Nissan Qashqai 360.