Honda CR-V Livsstil Plus, en SUV endnu mere som standard udstyret

Honda CR-V Livsstil Plus, nu til salgHonda CR-V Livsstil Plus, nu til salgHonda CR-V Livsstil Plus, nu til salgHonda CR-V Livsstil Plus, nu til salg

Honda tilføjer den spektrum CR-V en speciel version med navnet Lifestyle plus, tilsætning af en særligt udstyr og mærke en værdi af 1.500 euro, dette beløb uden at påvirke på listeprisen.

Blandt de elementer, der indgår i denne slut livsstil Plus er det polstring og læderdetaljer inde, mens det ydre er let at genkende denne version af Honda CR-V med ny kofanger eller spoiler. Alle disse elementer er Malet kropsfarve, for der kan du vælge mellem fire forskellige: sort, grå, hvid eller rød. Med hensyn til den dæk, der er 18 " De har en to-tonet finish.

Honda indre CR-VFås med 1,6 liters dieselmotor, begge versioner 120 og 160 hk, og begge for- eller alle som manuel og automatisk trækkraft forandring Han er i tilfældet med den mest potente af de to. Priserne for versioner af Honda CR-V med 1,6 i-DTEC i 120 hk-version, skal du starte fra 27.900 euro; mens dem med den 160 hk motor tåre af 36.200 euro.

Derudover også der er ændringer i benzinområdet, hvor 2.0 i-VTEC længere knyttet til hjuldrivorganerne versioner. Således for denne motor og 155 hk, Honda skabte en version Elegance Navi Plus prissat til 24,250 euro.

Du kan også være interesseret

Brand nye Honda til 2018

At teste Honda CR-V i-DTEC Diesel 160 hk

De 10 nøgler SUV Honda CR-V