2002 BMW Hommage Koncept: 2002 Turbo 50 år senere

2002 BMW Hommage: hyldest til de gamle herligheder2002 BMW Hommage: hyldest til de gamle herligheder2002 BMW Hommage: hyldest til de gamle herligheder2002 BMW Hommage: hyldest til de gamle herligheder

'Præcis 50 år siden, intervallet 02 markerede begyndelsen på en æra med succes for BMW. Denne kompakte coupe er en af ​​de køretøjer, der gjorde mærket, hvad det er i dag, "forklarer Adrian van Hooydonk, Senior Vice President BMW Group Design. 2002 blev placeret i toppen af ​​sin rækkevidde og blev den første europæiske bil produceret i serie med turbo teknologi. Denne coupe endte med at blive en ægte sportsvogn. På den anden side, i 2002 Turbo repræsenterede forkant af teknologi i motor udvikling hos BMW. BMW Hommage 2002 er vores hyldest til resultaterne af denne model'.

Den attraktive design af 2002 BMW Hommage bruger dynamiske måder at opnå et enkelt billede af, hvad der er, for mig, en af ​​de mest ikoniske biler i historien om BMW, siger Karim Habib, chef for BMW Automobile Design. 'Samtidig, syntetiserer sejre BMW motorsport, der var muligt takket være turbo teknologi. Således Hommage forener fortid og fremtid BMW i en selvsikker opgørelse af renhed og køreglæde'.

Den sporty silhuet af BMW Hommage 2002 resulterer i en lille bil, der hæver sig over asfalten. Dens kompakte proportioner, sammen med en lang akselafstand, korte udhæng og en fremtrædende 'haj næse' løfte køreoplevelse, med sin uimodståelige dynamik og smidighed, vil begejstre dem, der drev. Aerodynamiske detaljer som Stor forreste og bageste spoilere samarbejde med generøse luftindtag for at opnå en virkelig luftmodstandsværdi.

2002 BMW Hommage: historiske detaljer kombineret med en moderne linie

en horisontal strimmel carbon omgiver kroppen Hommade 2002 meget lig det dekoreret på samme måde i 2002. Denne linie visuelt opdeler bilen to adskilte sektioner. Toppen af ​​taget, motorhjelmen og bagklappen carry mat maling for at forhindre refleksion af sollys, tilstand racerbiler Gårsdagens. Det er en stærk kontrast til denne del med den nedre sektion, med blank maling, meget skulpturelle flader og linjer, der giver sidevæggene en moderne smag og leder øje mod baghjulene. I begge sektioner, den Space Race slut Metal giver en metallisk blå tone flytter en fluorescerende blå nuance til grå, afhængigt af lysindfaldet, og det giver en fornemmelse af dybde. Kort sagt, det er et design, der afgiver strøm og energi.

En anden visuel appel af bilen er voluminøse hjulkasser, der giver karakter og muskler. Der er også her minder om den Turbo 2002 Jeg havde brug for udvidet hjulkasserne i kroppen til at tilpasse sig til en bredde på temmelig bred måde. den aluminiumsfælge 20 inches med en farve design image styrker.

2002 BMW Hommage: en front med 50 års historie

Efterbehandling frontal 2002 BMW Hommage spor en bro over de 50 år, der adskiller de to modeller kombinerer elementer 02 sortiment med design funktioner, der definerer brandet i dag. 2002 Hommage viser en skrå grill med sorte dobbelt streg. Som i den legendariske model, BMW forlygter 2002 Hommage synes isoleret. De er omgivet af reflektorer, hvis gyldne farve fremkalder de 50 års gyldne 'fejret med denne bil.

Et sort krydser horisontalt næsen, og i hendes grill og forlygter er opstaldet, også understrege bredden af ​​bilen og atletisk plante. Du har måske bemærket, at blinklys De ser ikke nogen steder: de er separate forlygter og skjult i linjer over hver enkelt.

Frisk fortolkning af BMW 2002 tager form af en bil kompakt sportsvogn i rækken af ​​den klassiske tradition med biler BMW Hommage. Men det er mere, i 2002 BMW Hommage repræsenterer en redegørelse for, hvordan ren køreglæde defineret i 2016.

Du kan også være interesseret

Mazzanti: Italiensk sportsgrene, der vil få dig til at skælve

BMW M140i og M240i, mere magt og sport raseri

BMW og Toyota er ved at færdiggøre deres fælles sport: Z5 og Supra

Vil du have en ny bil? Før værdsætter din bil gratis