Toyota RAV4 2014 med mekaniske og kosmetiske ændringer

Toyota RAV4 2014Toyota RAV4 2014Toyota RAV4 2014Toyota RAV4 2014

Det har ikke været et år, siden debuten af ​​Toyota RAV4 i Europa og Japan brand har allerede bekræftet flere interessante ændringer for denne SUV kompakt.

I mekanisk forsyning, Toyota RAV4 2014 kan vælges med motoren Diesel 2.0 D-4D 124 hk, kombineret nu med permanent AWD (Indtil nu, kunne kun kombineres med to-hjulstræk udgave). Kombineret med en manuel 6-trins gearkasse, er et gennemsnitligt emissionsniveau annonceret CO2 136 g / km.

Ud over permanente firehjulstræk AWD, i denne version 2.0 D-4D RAV4 2014 Det er i centrum dynamisk kørsel systemet Integrer Dynamic Drive System, en enhed, der på sin side vekselvirker andre systemer, såsom VSC stabilitetskontrol, den dynamisk momentstyring og elektriske styretøj EPS (Electric Power Steering).

Gennem forskellige sensorer, elektronisk styring på alle parametre hastighed og rotationsvinklen. Parallelt hermed systemet AWD med den dynamiske momentstyring styrer kontinuerligt overførsel af drejningsmoment mellem de forreste og bageste hjul gennem en kobling styret elektromagnetisk placeret foran den bageste differentiale. Ved normal kørsel, kan fordelingen drejningsmoment variere fra 100 procent til 0 procent front back op til 50 procent akse i tilfælde af motordrevne betingelser er ekstreme eller vanskelig. Til offroad terræn, at systemet indeholder en låseknap AWD. Dette gør det muligt for bilister at låse distributionen drejningsmoment i et fast forhold (50:50) ved hastigheder op til 40 km / t.

Æstetiske nye klæder

den Ny Toyota RAV4 Det vil give nye metalliske farver på ydersiden og en aluminiumsfælge eksklusiv 10-eget design og 18 inches i diameter. De side karme og bagklap kan nu vælges i en elegant krom finish. sort, grå, terrakotta og beige: indeni, fire nye farver er tilgængelige.

På det teknologiske niveau og udstyr, multimediesystemet tilslutningsmuligheder, information og underholdning Toyota Touch 2 det er opdateret, vil tilbyde en ny touch-skærm 6 '' og konfigurerbar på seks sprog. Lydentusiaster til højere kvalitet, kan du eventuelt vælge en sofistikeret specialist JBL Premium Sound System 440 watt med ni højttalere. Endelig sikkerhedsniveau, fremhæver ATCM systemet overvåger det bageste område. Denne enhed er også i stand til at vise nogen blinde plet af synet, således at når det omvendte er engageret til at udføre parkering manøvrere føreren af ​​den mulige tilstedeværelse af et modkørende køretøj meddeles, at undslipper betragtningsvinkel føreren.